Action helpt in deze dure tijden

Bij Action vind je een nogal uitgebreid assortiment aan goed geprijsde producten. De winkel heeft een enorme diversiteit aan producten waarvan je in eerste instantie niet wist dat je ze nodig had. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoomkoker? Zo ook deze kabelhouder. Iedereen wil zijn huis natuurlijk het liefst helemaal schoon en georganiseerd hebben. Maar in de praktijk gaat dat meestal anders, want we zijn op het werk te druk om op te ruimen en hebben na een dag werk al helemaal geen zin meer om eventueel thuis nog op te ruimen.

Maar zoals gezegd, neemt de Action graag producten op in haar assortiment om ons, waar mogelijk, het leven tegen een goede prijs makkelijker te maken. Zo ook deze spotgoedkope kabelhouder te koop via de Action.

action kabelhouder 2

Kabelhouder Action met magnetische clips

Het gaat om een kabelhouder van Lab31 met deze kabelhouder heb je nooit meer last van een rommelig bureau thuis of misschien zelfs wel op kantoor. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en bevestigen door de zelfklevende achterkant. Bovendien beschikt de Lab31 kabelhouder over magnetische clips, waardoor je jouw snoeren niet in rare posities hoeft te wringen om ze allemaal netjes naast elkaar te krijgen.

kabelhouder action 3

Kabelhouder

Lab31 €1,49 Shop nu

De Lab31 kabelhouder met magnetische clips, bevat vier plekken voor snoeren en is voor slechts € 1,49 te koop bij de Action.