Smaakgrenzen verkennen

Het verhaal van Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami begint met Emma Walker en Chef Kei, die besloten om de smaakgrenzen van whisky te verkennen op een totaal nieuwe manier. Ze gingen op zoek naar de kern van Umami en herdefinieerden de regels van Scotch Whisky.

Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami is érg zeldzaam

Volgens Emma Walker was het hele proces als het samenstellen van de perfecte ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd. Ze zijn extreem kieskeurig geweest, en slechts één vat op elke 25.000 heeft de cut gehaald om de unieke smaak van Umami vast te leggen. Dus je kunt wel zeggen dat deze whisky érg zeldzaam is.

Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami

Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami is een zeldzaam juweel in de wereld van whisky, en het overstijgt de traditionele grenzen van Scotch. Het markeert het begin van een nieuw tijdperk in smaakverkenning en whisky-innovatie.

Perfecte smaakcombinatie

Chef Kei Kobayashi, met zijn drie Michelinsterren, heeft de kunst van het smaakcombineren tot in de puntjes geperfectioneerd. Hij heeft gerechten gecreëerd die perfect samengaan met de zoete en hartige tonen van Johnnie Walker Elusive Umami.

Smaakavontuur voor whiskyliefhebbers

Dus, wat maakt deze whisky zo anders? Julie Bramham, Global Brand Director van Johnnie Walker, zegt dat ze bij Johnnie Walker altijd al grenzen wilden verleggen. En met Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami doen ze precies dat. Ze openen de deur naar een smaakbeleving die zelden wordt gezien in de wereld van whisky. Het is een gedurfde stap, maar met Emma Walker en Chef Kei aan het roer, zijn we ervan overtuigd dat dit een episch avontuur wordt voor de smaakpapillen van whisky liefhebbers overal ter wereld.

Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami

Vanaf 16 oktober 2023 kun je Johnnie Walker Blue Label Elusive Umami wereldwijd bemachtigen. Het is het zeker waard, want deze whisky neemt je mee op een smaakvolle reis die je niet snel zult vergeten, en dat voor een adviesprijs van 345 euro. Cheers!