Carrière van Sylvie Meis onder de loep

Sylvie Meis, geboren op 13 april 1978 in Breda, Nederland, is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid. Ze is bekend als presentatrice, actrice en model.

Sylvie is deels van Indische afkomst en groeide op in Zundert. Na het afronden van de havo voltooide ze een hbo-opleiding in Personeel & Arbeid. Haar carrière begon in 1997 met een figurantenrol in Goede tijden, slechte tijden.

In 1999 begon ze als presentatrice bij Fox Kids en presenteerde verschillende programma’s, waaronder de Smiths 24 Games en Pokémon Flippo Update. Ze acteerde in series zoals Costa! en Pista!. Later werkte ze bij MTV en TMF, waar ze Babe Trap met Sylvie Meis presenteerde. In 2004 kreeg ze haar eigen programma, Modelfacts.

Sylvie heeft vele prijzen gewonnen, waaronder ‘tv-babe van het jaar’ in 2002 en mooiste vrouw van Nederland volgens FHM in 2003. Ze heeft ook als model op de cover gestaan van de Otto-kledingcatalogus.

Haar privéleven is ook veelbesproken. Ze was getrouwd met Rafael van der Vaart, met wie ze een zoon kreeg. Ze verloofde zich met Charbel Auoad in 2017, maar gingen uit elkaar in 2017. In 2020 trouwde ze met Niclas Castello, maar in 2023 kondigde ze aan te gaan scheiden. Sylvie Meis blijft een opmerkelijke persoonlijkheid in de entertainmentwereld.

Niet alleen op tv een grote hit

Niet alleen op televisie en in de roddelbladen doet Sylvie Meis het goed. Ook op Instagram staat ze volop in de schijnwerpers. Dat is ook wel te zien aan de ruim 1,4 miljoen volgers die de 45-jarige mediapersoonlijkheid op Instagram heeft. Die volgers trakteerde ze op een nogal gewaagde foto. Sylvie Meis pronkt namelijk aan de rand van het zwembad, gehuld in een kleine blauwe bikini, en laat haar Instagram-volgers sprakeloos achter. Een van haar bewonderaars noemde haar zelfs een godin. Haar zwoele blik, killerbody en onweerstaanbare charme stralen van de foto af, en het is duidelijk dat ze de aandacht van velen trekt.

Bekijk de foto van Sylvie Meis hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)