Lekker en gezond eten

Het is tegenwoordig nog belangrijker om gezond te eten, we willen tenslotte zo lang mogelijk in goede staat, kunnen genieten van ons leven. Maar hoe zet je nu een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zonder daarvoor uren in de keuken te staan? Het antwoord daarop is de stoomkoker die bij de Action te koop is.

Het bedrijf Progress heeft namelijk een stomer ontwikkelt die de maximale voedingsstoffen en vitamines, van alle ingrediënten die je gebruikt tijdens het bereiden van jouw maaltijd, behoudt. In tegenstelling tot koken in water, waarbij voedingsstoffen vaak verloren gaan, blijven ze in een stoomapparaat dus behouden. Stomen behoudt niet alleen voedingsstoffen, maar ook de natuurlijke smaak en textuur van voedsel. Groenten blijven knapperig, vis blijft sappig en vlees wordt heerlijk mals, zonder de toevoeging van extra vetten of oliën. Extra gezond dus.

action stoomkoker 2

Hoe werkt de stoomkoker van de Action?

De stoomkoker van de Action maakt gebruik van drie stoomschalen, deze drie stoomschalen hebben een totale capaciteit van maar liefst 7,5 liter. Zo is het ook ideaal om makkelijk maaltijden voor het hele gezin klaar te stomen. Het is natuurlijk niet lekker als de verschillende soorten eten bij elkaar in één stoommandje worden gestoomd. Wanneer je bijvoorbeeld een heerlijke gestoomde zalmfilet of een lekker stukje kabeljauw klaarmaakt, kan je dankzij het extra stoommandje ook gelijk rijst klaar maken. Ideaal, zo hoef je niet te wachten en krijg je ook geen zeurende gezinsleden over dat het ‘te lang duurt’.

Ook niet onbelangrijk is dat de stoomkoker van de Action eenvoudig schoon te maken is en een vermogen van 500 watt heeft. Met een timer en stapelbare stoomschalen is deze stomer een goede toevoeging aan iedere keuken. Zo zet je in een handomdraai superlekkere én gezonde gerechten op tafel.

action stoomkoker 2

Stoomkoker

Progress €29,95 Shop nu

De stoomkoker is nu te koop bij de Action

Wij snappen wel dat je nu helemaal om bent. Geen stress, je hoeft nu niet als een malle naar de Action te rennen. De stoomkoker is uitsluitend te bestellen via de website van de Action voor slechts € 29,95. Daar kun je je geen buil aan vallen.