Een nieuwe auto cadeau voor de vriendin van Joel Beukers

Op Instagram postte Joel Beukers een video waarin hij de verandering van de oude auto naar de nieuwe auto op komische wijze showt. De vriendin van Joel Beukers, Dionne Esmée Snel, had hiervoor al niets te klagen met een Range Rover Evoque. Toch vond hij dat het tijd was voor wat vernieuwing en gaf hij zijn meisje dus een redelijke ‘instant upgrade’, zoals hij het zelf noemt. Voor haar verjaardag kreeg ze namelijk een Range Rover Sport. Ze mocht de grote rode strik er vanaf halen en rijdt vanaf nu haar vriend en twee kinderen overal in stijl naar toe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Verjaardagscadeau uit dankbaarheid

In de andere post staat hij met zijn vrouw en kind voor de nog in strik gewikkelde auto. Juichend met armen omhoog poseren ze voor de camera. Dat ze blij zijn met deze nieuwe aanwinst is wel duidelijk. Via deze weg wil hij haar bedanken voor al haar steun en toeverlaat als partner. Als we de tekst onder de foto mogen geloven is hij Dionne dankbaar voor hetgeen waar ze samen naar toe hebben gewerkt.

“Al meer dan 7 jaar werken Dionne en ik samen voor ons goud. Toen ik gewoon op de zolder woonde bij mijn ouders. Toen alleen jij geloofde dat het wat zou worden met mij. Maar er alleen een extra paar ogen nodig waren om alles in gouden banen te leiden. En vooral iemand die er net zo hard in bleef geloven terwijl er jaren niets binnen kwam. Nu een heel gezin rijker, het belangrijkste, is deze veilige en praktische bolide meer dan verdiend!” schrijft Beukers onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

27 Jaar Toeteren Maar! 🥳🚀’ is vanaf nu het motto van Dionne. We wensen haar en haar vriend Joel Beukers uiteraard vele veilige kilometers in haar nieuwe auto!

Is jouw vriendin binnenkort jarig en wil je indruk maken met een goed cadeau? We begrijpen dat niet iedereen zich een Ranger Rover Sport kan veroorloven. Bekijk de leukste cadeau ideeën voor vrouwen om jouw vriendin blij te maken.