Een kijkje in de villa van Jerdy Schouten

De villa van Jerdy Schouten bevindt zich in Oirschot en biedt een ruime leefruimte van 274 m², gelegen op een perceel van 1202 m². Het woonhuis, gebouwd in 1974, heeft een inhoud van ongeveer 1086 m³ en is door de jaren heen op diverse punten gemoderniseerd. Binnen de villa zijn er vier ruime slaapkamers en twee moderne badkamers te vinden. De speelse kamerindeling zorgt voor een ruimtelijk en licht gevoel, wat versterkt wordt door de grote ramen.

De woning beschikt over een woonkamer met een moderne keuken die in 2017 volledig is vernieuwd. Deze keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur van merken zoals Siemens en Miele. Het biedt veel kastruimte en een stijlvol kookeiland. Daarnaast is er een televisiekamer, een aparte werkkamer en een sportruimte. De inpandige garage en wasruimte met sauna voegen nog meer functionaliteit toe aan de woning.

Wat maakt de woning in Oirschot zo bijzonder?

De villa is niet alleen ruim en modern, maar ook duurzaam en comfortabel. In 2016/2017 onderging de woning een grondige renovatie waarbij het dak, de beganegrondvloer en de wanden geïsoleerd werden. Dit alles resulteerde in een energielabel C, wat aantoont dat de woning energiezuinig is. Bovendien zijn er in 2022 maar liefst 35 zonnepanelen geplaatst, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.

De buitenruimte is erg indrukwekkend. De tuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy door het hoge groen rondom. Hier vinden we een verwarmd buitenzwembad, perfect voor zomerse dagen. Twee overdekte buitenruimtes en een ruime terrasoverkapping met dimbare verlichting maken de tuin compleet. Er is ook een dubbele carport en een ruime oprit met plek voor meerdere auto’s.

Zwembad voetballer PSV en Nederlands Elftal

De ideale locatie

De villa van Jerdy Schouten ligt aan een rustige straat in een kindvriendelijke buurt, aan de rand van het centrum van Oirschot. Dat is wel een fijn detail voor Jerdy, die met zijn vrouw Kirsten Schouten een kindje verwacht. Dit historische dorp biedt diverse speel- en groenvoorzieningen, basisscholen, en gezellige terrasjes op loopafstand. Oirschot heeft een gunstige ligging vergeleken met steden als Den Bosch, Eindhoven, en Tilburg, evenals Eindhoven Airport.

Kortom, deze villa biedt alles wat je maar kunt wensen: luxe, ruimte, duurzaamheid en een uitstekende locatie. Een droomhuis voor Jerdy Schouten. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Woonkamer villa Oirschot Keuken Jerdy SchoutenWerkkamer villa