Wie is Kirsten, de vrouw van Jerdy Schouten?

Jerdy Schoutens leven wordt verrijkt door de aanwezigheid van zijn betoverende echtgenote, genaamd Kirsten Schouten. Kirsten is niet alleen de liefdevolle partner van Jerdy, maar ook een bijzonder mooie verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jerdy Schouten (@jerdyschouten)

Het paar bezegelde hun liefde op 24 juni 2023, met een prachtig ‘ja-woord’. En, om het allemaal nog zoeter te maken, viel deze datum samen met Kirstens verjaardag. Dubbel feest in huize Schouten dus, want wie houdt er niet van een beetje extra romantiek op een speciale dag?

Mogelijke EK-baby op komst

Maar er is meer op komst voor dit liefdevolle stel. Nog iets moois in het leven van het stel: er is een kleine Schouten op komst, en deze schattige toevoeging aan het gezin zou zelfs tijdens het EK geboren kunnen worden! Jerdy en Kirsten deelden het grote nieuws op Instagram, en de fans kunnen niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk in het leven van hun favoriete speler te volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jerdy Schouten (@jerdyschouten)

En laten we niet vergeten dat Jerdy op het veld ook schittert als een ware ster. In de eerste wedstrijd dit EK speelde hij zeer solide, zoals eigenlijk altijd.

Dus, terwijl Jerdy Schouten de velden blijft domineren, staat er nog een nieuw avontuur op het punt te beginnen voor hem en zijn geliefde Kirsten. Zal de aankomende mini Schouten net zo’n passie hebben voor voetbal als zijn vader? We zullen moeten afwachten, maar één ding is zeker: de toekomst ziet er stralend uit voor deze getalenteerde voetballer en zijn beeldschone vrouw.