Jennifer Lopez staat al decennia aan de top

J.Lo, het pseudoniem van Jennifer Lopez, is een veelzijdige dame die al jarenlang aan de top staat als zowel actrice, danseres en zangeres. We kennen haar haar van opwindende muziekoptredens en internationale hits zoals “Jenny From The Block”, tot haar adembenemende rollen in films zoals “Selena”, “The Wedding Planner” en “Maid in Manhattan”.

Naast haar succes in de entertainmentindustrie, is ze ook een ondernemer, dansshow-jurylid en mode-icoon. Ook op Instagram is deze mooie latina een regelrechte hit. Daar heeft ze inmiddels 250 miljoen volgers verzameld, die zich regelmatig vergapen aan de kiekjes van J.Lo’s waanzinnig afgetrainde lichaam. Ook ditmaal bewijst ze weer dat leeftijd slechts een getal is.

J.Lo laat volgers verbaasd achter met foto van afgetraind lijf

Jennifer heeft er haar gewoonte van gemaakt om haar miljoenen Instagram-volgers te verbluffen met kiekjes van haar prachtige lichaam. Ook nu slaagt ze daar grandioos in. Ze showt haar prachtige figuur en poseert in een outfit met zéér weinig stof. Jennifer Lopez hoort wat ons betreft dan ook zeker thuis in onze lijst met de mooiste vrouwen boven de 50. Bekijk de betreffende foto van het Instagramaccount van Jennifer Lopez hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)