J.Lo en haar succes

Wij zijn het er allemaal over eens dat Jennifer Lopez er zeer goed uitziet voor een vrouw boven de 50 jaar. Maar we moeten natuurlijk ook niet vergeten dat ze een hele succesvolle carrière heeft in de muziekwereld en ze nog altijd hard aan de weg timmert.

 

Nu schittert ze op het witte doek met een film genaamd ‘Marry Me’. Samen met Maluma speelt ze in de hoofdrol. Gisteren was de première van de film en ook daar zag ze er oogverblindend uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez schittert de cover van Rolling Stone

J.Lo zien we maar al te graag voorbij komen op onze tijdlijn van Instagram. Ze laat regelmatig foto’s maken van haar prachtige figuur, want ook al is ze momenteel 52 jaar, het ziet er allemaal nog steeds geweldig uit. Dat bewijs maar weer dat leeftijd alleen maar een getal is.

Bij het zien van deze coverfoto vielen de monden open. Ze heeft zichzelf weer overtroffen. Op de cover van Rolling Stone staat een prachtige foto van de zangeres en laat ze erg veel van zichzelf zien. Ook de foto’s die erna volgen laten ons hart smelten.

In het magazine vertelt ze over hoe ze allerlei regels brak om te staan waar ze nu staat. Ze is natuurlijk een ontzettend succesvolle zangeres, maar daar moest ze wel wat voor over hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Ook Megan Fox kwam weer voorbij op onze tijdlijn. Wederom zocht zij het randje op met een hele uitdagende foto op hij Instagram pagina.