Jennifer Aniston en David Schwimmer zijn aan het daten

Friends is een serie waar mensen wereldwijd maar geen genoeg van kunnen krijgen. Goed, de show kwam wellicht in 1994 al uit, maar de verhaallijnen zijn heel herkenbaar voor iedereen. Dat blijkt wel uit het feit dat er 236 (!) afleveringen van de show zijn uitgebracht én dat de acteurs en actrices steeds meer gingen verdienen aan de sitcom. Het was dan ook niet erg verrassend dat er na jaren smeken door de fans, eindelijk een reünie verscheen. Tijdens die reünie is iets moois opgebouwd tussen twee van de castleden. Jennifer Aniston (Rachel) en David Schwimmer (Ross) lijken hun show-relatie nu ook in het echt voort te zetten.

Crush van vroeger wordt weer opgepakt

Een bron laat aan de website Closer weten dat het er intiem aan aan toe gaat tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer. Niet zo vreemd, want tijdens de reünie van Friends liet Schwimmer al weten dat hij een grote crush had op Aniston en liet zij weten dat dat insgelijks was. Doordat ze de jaren na de show altijd in een relatie waren, ontstond er niets tussen de twee. Het is vooral van belang wat er ná de reünie is gebeurd.

Friends

Intieme gesprekken en diners voor Rachel en Ross

De bron vertelt namelijk dat ze meteen zijn begonnen met berichten naar elkaar sturen en dat David naar New York is gevlogen om Jen daar een bezoek te brengen. Daar hebben ze ‘late diners’ samen, ‘diepe gesprekken terwijl ze wijn drinken’ en hebben ze al een wandeling gemaakt in een één van de lievelingswijngaarden van Jennifer. Met andere woorden: het kan zomaar zijn dat er binnenkort spannend nieuws naar buiten komt vanuit de twee Friends castleden.

De potentiële romance tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer maakt duidelijk dat Friends ons nog steeds bezighoudt. Benieuwd naar de andere castleden? Zo zien Monica, Rachel en Phoebe er vandaag de dag uit.