Een opblaasbare jacuzzi koop je bij de Lidl

Altijd al gedroomd van een luxe leventje, maar zit je een beetje krap bij kas? Don’t worry, de Lidl is jouw helpende hand. Op de webshop van de Lidl staat nu namelijk een opblaasbare jacuzzi te koop voor een lage prijs.

jacuzzi luxe lidl

Jacuzzi

Lidl €499 Shop nu

In de opblaasbare jacuzzi (LAY-Z SPA Hawaii) is er genoeg ruimte voor maar liefst zes personen. Zo kan jij met jouw familie of vriendengroep lekker chillen tijdens de zomeravonden. Het TriTech-materiaal en de lederen look geven de opblaasbare jacuzzi een luxe uitstraling. Bovendien is deze unit gemakkelijk in gebruik. Zo kan je hem eenvoudig opblazen met de AirJet-pomp en valt het geheel eenvoudig te bedienen met het digitale paneel. Met een verwarmingsfunctie tot maximaal 40 graden Celsius is het onmogelijk dat jij het echt koud krijgt.

Verder kan jij jezelf verwennen met de krachtige AirJet-massage. Door al deze chille functionaliteiten snappen we dat jij met enige regelmaat in het warme water stapt. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het water heel vies wordt. De LAY-Z SPA Hawaii beschikt namelijk over een handig filterpatroon.

Check hier de website van de Lidl voor de prijs en meer informatie

Technische specificaties:

  • Watercapaciteit: 840 liter
  • Vermogen: 2050 W
  • Filtercapaciteit: 1325 l/u
  • Verwarming: 1,5/2 °C p/u tot max. 40 °C

Afmetingen:

  • Opgeblazen: ca. Ø180 x 71 cm
  • Binnenmaat: ca. Ø130 cm

Goede beoordelingen van klanten

De klantenbeoordelingen liegen er niet om. De opblaasbare jacuzzi krijgt op de website van de Lidl 4,7 / 5 sterren. Kortom: je haalt een top hot tub in huis. Overtuigd? Check hier de website van de Lidl voor de prijs en meer informatie.