Dit is de bloedmooie vriendin van Jason Derulo

Hoe wereldartiest Jason Derulo de kroon spant wat betreft een succesvolle carrière in de muziek- en entertainmentbranche, lijkt hij oog zijn taak als Cupido met succes te hebben volbracht. De 31-jarige Derulo die zijn bekendheid met name te danken heeft aan zijn hits Whatcha say, Talk Dirty, Swalla, Wiggle en Savage love, heeft een tropisch visje aan de haak geslagen dat luistert naar de naam Jena Frumes. Jena Frumes lijkt het hart van Jason Derulo al enige tijd op hol te laten slaan. De twee zijn in verwachting van een zoontje en gelukkiger dan ooit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JENA (@jenafrumes)

De prachtige Jena bevindt zichzelf net als haar vriend Jason regelmatig in de schijnwerpers en verdient haar boterham met model- en acteerklussen. De 27-jarige brunette studeerde aan de North Carolina Central University in Durham en verscheen na een diploma in de pocket te hebben, in onder andere het programma Wild ‘N Out.

De krullenbol Jena Frumes schittert op Instagram

Hoewel na de bekendmaking van haar publiekelijke relatie met artiest Jason Derulo de volgers van Jena Frumes de lucht in schoten, leek de bloedmooie actrice hiervoor ook al de aandacht naar zich toe te trekken. De tropische Frumes is regelmatig te zien op TikTok met soepele dansjes en scoort hier miljoenen hits mee. Naast haar gevoel van ritme en muziek, verschijnt ze regelmatig op Instagram. Jena Frumes verblijdt haar 4,4 miljoen fans met jaloersmakende vakantietripjes, haar prachtige wilde krullenbos en haar onvermijdelijke fitte figuur. De 27-jarige vriendin van Jason Derulo is een absolute lust voor het oog en haalt het lentezonnetje in huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JENA (@jenafrumes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JENA (@jenafrumes)

Laten de tropische looks van Jena Frumes jouw hart sneller kloppen? Lees dan ook over de mooiste vrouwen met krullen.