Jeffrey Herlings en zijn brute Lamborghini Huracán

Hij staat bekend als dé motorcross kampioen, niet alleen van ons land. Jeffrey Herlings won achtereenvolgend het Nederlands kampioenschap, Europees kampioenschap én wereldkampioenschap. Met zijn motorkunsten zit het dus wel goed. Opvallender is de auto die hij te koop heeft aangeboden. Jeffrey’s Lamborghini Huracán is namelijk sinds kort op de markt, en dat dit niet zomaar een autootje is wordt ons al snel duidelijk.

De auto heeft alleen al qua uiterlijke kenmerken genoeg elementen om jaloers op te worden. Zo heeft de Lamborghini Huracán een prominente Italiaanse vlag op de zijkant en twee donkergrijze strepen over de bovenkant. De bekleding is donkerrood, wat mooi afsteekt tegen de mat-grijze kleur van de auto zelf. Geen onopvallende verschijning dus.

auto

Van binnen en buiten een prachtexemplaar

Jeffrey’s trots is uitgerust met een V10 en komt uit 2015. Hij heeft lekker gesleuteld aan de wagen, want daarvan is de pk opgeschroefd tot 640. Bovendien bezit de auto nieuwe inlaten en Akrapovic-uitlaten. Een meer dan geschikt exemplaar om de snelwegen mee onveilig te maken en rond te paraderen in je woonplaats dus. Jeffrey is het hier waarschijnlijk mee eens geweest, al heeft hij het nog rustig aan gedaan met de auto. Die heeft slechts 23.500 kilometer gereden.

Het prijskaartje doet je haast besluiten om die Lamborghini Huracán dan maar gewoon te jatten. Helaas, dat kan niet. De auto is namelijk gechipt. Wat het prijskaartje dan wel niet mag zijn? Een luttele €192.999,- en deze prachtauto is volledig de jouwe.