Een speaker waar je ‘U’ tegen zegt

De meeste speakers vandaag de dag zijn in staat om je via een geoptimaliseerde Bluetooth-verbinding te voorzien van het lekkerste geluid. Zo kun je onbezorgd bij de koffie, in je achtertuin, op verjaardagen of in de badkuip genieten van je favoriete nummertjes. Precies wat we willen toch? Ondanks dat zitten fabrikanten niet stil en worden er steeds meer vette ‘features’ toegevoegd aan Bluetooth-speakers die het tot een toffe gadget maken.

JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN

De JBL LINK-serie assisteert in alles

Het begrip ‘Smart Speaker’ is natuurlijk al enige tijd onder ons. Toch is het iets waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn. Bovendien is niet iedere speaker in dit segment op de meest optimale wijze geproduceerd. JBL heeft met de introductie van de LINK-collectie (vooralsnog) 4 speakers in het assortiment die volledig ingericht zijn op het werken met de Google Assistent. Een applicatie van Google die ons in staat stelt om op eenvoudige wijze toegang te krijgen tot bepaalde informatie.

JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN

 

Voor mensen die bekend zijn met de Google Assistent is het min of meer zo klaar als een klontje. Voor de mensen die hier minder bekend mee zijn: hier komt onze uitleg. Je vraagt je natuurlijk af waarom we deze speaker ‘je nieuwe vriendin’ noemen. Het zit zo: de JBL LINK-speakers zijn allemaal uitgerust met de Google Assistent. Software die jou – met behulp van een vrouwenstem – in staat stelt om een grote diversiteit aan vragen te stellen. Vragen als: ‘Waar ligt de dichtstbijzijnde pizzeria’ en ‘Tot hoe laat is de supermarkt geopend?’. Het gaat zelfs zover dat je – met toevoeging van een smart-stekker – in staat bent om je kerstverlichting te bedienen middels de JBL LINK-speakers. Een huis dat volledig voice-controlled is, we zijn aardig op weg.

JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN

 

De Google Assistent is beschikbaar voor al je vragen op ieder gewenst moment van de dag. Deze speakers zijn in staat om je te voorzien van de meest handige informatie omtrent praktisch ieder onderwerp. Handig wanneer je vrienden langskomen voor een avondje voetbal en je wil weten of je snel nog even wat bier kunt gaan halen. Of wanneer je wat pizza’s wil bestellen voor die zwoele zomeravond.

JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN

JBL combineert praktische eigenschappen met hoogwaardige kwaliteit

Zoals we gewend zijn heeft JBL met de LINK-collectie een collectie vormgegeven die zich richt op gebruiksgemak, beleving én dit doet met de best mogelijke kwaliteit. Op het moment is er de keuze uit de LINK 10, LINK 20, LINK 300 of de LINK 500. Hierbij zijn de eerste twee modellen de kleinste en tevens de twee draagbare varianten. De JBL LINK 300 en 500 worden aangesloten via netstroom en bieden tevens het meest robuuste geluid – daar deze units ook direct groter zijn. De JBL LINK 10 en 20 zijn zodanig gemaakt dat ze niet alleen waterdicht zijn, maar eveneens lang meegaan op één accuduur: de LINK 10 heeft 5 uur werking en de LINK 20 zelfs 10 uur. Kortom, ideaal om mee te nemen op vakantie, naar vrienden of gewoon op de tuintafel te zetten.

JBL LINK collectie smart speaker MAN MAN

Een gadget die iedere man wil hebben

Eerlijk is eerlijk: wij mannen zijn wel fan van zaken als speakers en muziek. Het leven is nu eenmaal vele malen mooier met een liedje op de achtergrond. Voeg daar de capaciteiten van de LINK-collectie aan toe – dus de Google Assistent, Google Chromecast, Wifi en Bluetooth – en je hebt een gadget die garant staat voor vele uren aan plezier. Het is natuurlijk ook gewoon heel erg fancy om te praten tegen je speaker en zo de meest toegankelijke informatie tevoorschijn te toveren. Toch? Wat ons betreft een goede stap naar de toekomst.