Jay-Z steelt de show met zijn horloge van 6,5 miljoen euro

Naast het talent voor rappen is Jay-Z ook een filmproducent. Hij werd op de rode geïnterviewd voor de vertoning van de nieuwste Netflix film The Harder They Fall, waar Jay-Z producent van was. Hier droeg hij zijn gloednieuwe horloge, een Tiffany & Co/ Patek Philippe Nautilus 5711/1A-018. Dit horloge is nadat hij op de markt kwam nog niet vaak om iemand zijn pols gezien. De rapper zet hiermee een trend.

Wat het horloge zo speciaal maakt, is de super beperkte oplage van de Tiffany-blauwe wijzerplaat. Dit zijn de Nautilus modellen die exclusief via de boetiek worden verkocht. De eerste Patek Philippe Tiffany & Co werd voor 6,5 miljoen euro verkocht op een liefdadigheidsveiling. Normaal gesproken is het exclusieve horloge te koop voor 52.000 euro, maar voor dat bedrag gaat ie duidelijk niet meer over de toonbank. De finishing touch van het horloge is het Tiffany & Co logo wat gedrukt staat op de wijzerplaat. We hebben nog nooit zoiets gezien in de horlogewereld. Daarom is het niet gek dat de meeste mensen denken dat dit één van de grootste horloges gaat zijn in de geschiedenis.

Door de hoge prijs waar het horloge voor verkocht is op de veiling, maar liefst 6,5 miljoen euro, is het horloge het negende duurste horloge ooit. De opbrengst zou naar een goed doel gaan. Jay-Z was niet de koper van dit horloge. Zelfs de Patek Phillipe-voorzitter Thierry Stern zei dat het een lastige taak zou worden om de kopers van het horloge aan te wijzen.

Patek Philippe Nautilus Tiffany 3

Jay-Z is niet de enige rapper met een duur horloge. Drake geeft DJ Khaled een duur horloge voor zijn verjaardag.