Dj Khaled vierde zijn 46e verjaardag

De uit New Orleans afkomstige Dj Khaled is 46 geworden en gelukkig kon hij het vieren met al zijn vrienden en familie. In het weekend postte hij op Instagram alles over zijn verjaardagsfeest.

Hoewel het nog steeds een “simpel” feestje in de achtertuin was, was het natuurlijk wel heel extravagant. Met een jacht, vrouwen die met vuur dansen en zelfs flamingo’s. Hij bedankte ook iedereen die aanwezig was en hem een gelukkige verjaardag wenste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ KHALED (@djkhaled)

Drake geeft een Rolex horloge cadeau

Als er één ding is waar Drake bekend om staat naast zijn muziek, dan zijn het wel zijn horloges. Hij heeft er zelf een heleboel en ze zijn ook zeker niet goedkoop. Zo heeft hij een Richard Mille van 1,9 miljoen euro en een horloge ter waarde van 2 miljoen euro. Dus met zijn onberispelijke smaak in horloges moest hij er ook een cadeau doen aan zijn goede vriend. In een video zie je Dj Khaled zijn cadeau uitpakken terwijl hij contact heeft met Drake via FaceTime.

“Oh shit, I’m on some Drake shit.”, aldus Dj Khaled wanneer hij ontdekt dat Drake hem een Rolex-horloge vol smaragdgroene diamanten heeft geschonken.

Dat Drake een money spender is, dat is allang geen geheim meer. De Canadese rapper is een van de succesvolste artiesten ter wereld en zo leeft hij ook.  Wil jij een rondleiding in zijn mega mansion zien? Bekijk dan de villa van $100 miljoen van Drake.