Jason Momao en Lisa Bonet zijn uit elkaar

Jason Momao ken je vast wel van Game of Thrones of Aquaman. Eerder dit jaar gingen Jason en zijn vrouw Lisa Bonet na vier jaar huwelijk en in totaal zestien jaar samen uit elkaar. Het lijkt erop dat Momoa niet lang stil heeft gezeten, want er zijn geruchten dat hij alweer aan het daten is. En Jason Momoa heeft een hele mooie dame aan de haak geslagen. Hij zou momenteel namelijk aan het daten zijn met actrice en zangeres Eiza González.

Een bron vertelde aan het Amerikaanse magazine People dat Jason blij is met zijn nieuwe relatie, maar dat het nog niets serieus is omdat ze allebei zo druk zijn. Momoa vertoonde zich bij de première van Ambulance, een film waar Eiza González in speelt, maar ze zijn nog niet samen op de rode loper gezien. In een post op Instagram bedankte hij Eiza wel voor de uitnodiging voor de première.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Momoa (@prideofgypsies)

Actrice Eiza González is beeldsdchoon

Eiza González is een actrice en zangeres van Mexicaanse afkomst. Ze begon haar carrière dan ook in Mexico en kreeg later pas ook rollen in Engelstalige films en series. De 32-jarige Eiza had haar doorbraak in de Mexicaanse telenovelle Lola, érase una vez. Je zou haar ook kunnen kennen van de films Baby Driver en Godzilla vs Kong. En deze dame kan nog eens zingen ook. Ze heeft namelijk twee Spaanstalige albums uitgebracht, al is dat al wel heel wat jaren geleden.

Als je haar ziet, zou je waarschijnlijk denken dat Eiza – net als haar moeder – ook met gemak een carrière als model zou kunnen hebben. Het is ook niet zo gek dat maar liefst 7,5 miljoen mensen haar volgen op Instagram, want Eiza González is echt een beeldschone vrouw. En dat laat ze keer op keer weer zien met de foto’s die ze post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eiza Gore (@eizagonzalez)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eiza Gore (@eizagonzalez)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eiza Gore (@eizagonzalez)