Joy Beune kan meer dan alleen schaatsen

Joy Beune is een succesvolle langebaanschaatsster die in 2019 nog een persoonlijk record schaatste op de 5000 meter. Ze haalde de finish met 6.58,94 minuten en liet daarmee zien helemaal goed in haar vel te zitten. Begin dit jaar stapte Joy over van Jumbo-Visma naar Team IKO en hopelijk gaat haar dat nog veel moois brengen.

Joy Beune is geboren in Borne, Overijssel en staat al sinds jongs af aan op de schaatsen. Maar de 23-jarige is niet alleen erg goed in schaatsen, ook staat ze erg goed op de foto. Of je nou van schaatsen houdt of niet, Joy heeft genoeg andere dingen te bieden dan alleen haar schaatsprestaties. Met 134 duizend volgers op Instagram lijkt de blondine erg populair te zijn onder het Nederlandse publiek. In haar mooie bikini voor een prachtige muur van bloemen kan het niet anders dan dat ze weer even helemaal bij kunnen komen van een succesvol schaatsseizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

Joy is op vakantie met haar vriend Kjeld Nuis

Wat is het toch mooi als je naast liefde ook je passie met iemand kan delen. Joy Beune is de vriendin van topschaatser Kjeld Nuis. Kjeld, die afgelopen jaar nog goud won op de 1500 meter op de Olympische Winterspelen, is net als Joy een ontzettend getalenteerde schaatser. Het is dan ook niet gek dat net zij elkaar gevonden hebben. Samen met het gezin van Kjeld zijn de twee gezellig aan het genieten onder de warme zon in het prachtige Griekse Kos. Ze verblijven in de Pelagos Suites Hotel en lijken erg van hun vakantie te genieten. Hieronder nog een aantal vakantiefoto’s van Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune)