Het dieet van Jason Momoa voor Game of Thrones 

In Game of Thrones speelde Jason Momoa de grote en sterke Khal DrogoVoor deze rol moest hij alleen maar groter en groter worden, want eigenlijk was hij te klein voor de rol. Volgens Jason Momoa zelf was zijn dieet eigenlijk alles eten. Pizza’s, steak en kleine dieren. Om groter te worden voor die rol moest hij gewoon de hele tijd eten eten en nog eens eten. Bij zijn dieet voor Aquaman was dat wel even wat anders.

Jason Momoa is een grote gast van 1,93 meter lang en vrij zwaar. Helemaal na zijn rol als Khal Drogo, maar de acteur houdt echt ontzettend van klimmen. Met zijn gewicht is dit echt wel extra zwaar en dat zegt de beste man zelf ook. Maar hij doet het al zijn hele leven en heeft er veel plezier in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jason Momoa (@prideofgypsies)

Het dieet voor de rol van Aquaman

In Aquaman speelt Jason Momoa een superheld die de rechtmatige heerser is van de mystieke stad Atlantis en koning van de zeven zeeën. Hier moet hij dus even een andere aanpak hebben dan bij de grote en massieve Khal Drogo. Hij zegt zelf dat hij makkelijk aankomt en groot wordt, maar dat maakt het creëren van een sixpack wel des te lastiger.

Om het gewenste resultaat te behalen moest Jason veel minder eten en net zo veel sporten als een ander persoon. In zijn workout routine is er weinig ruimte voor pauze en gaat alles heel snel. Natuurlijk zit het klimmen ook weer verwerkt in zijn dagelijkse bezigheden, maar het is zwaarder dan je zou denken. Will Tennyson testte het uit en hij had er moeite mee.

 

Jason Momoa is een echt voorbeeld van hoe het is om een man te zijn. Hij is groot, sterk, zit in een band, rijdt motor en drinkt elke dag bier. Zijn ontbijt bestaat uit pindakaas en honing op geroosterd brood met watermeloen en blauwe bessen. Een vrij klein ontbijt voor iemand van zijn formaat. De lunch bestaat uit tonijn, avocado en spinazie. Geen carbs voor deze man behalve een blik Guinness. Geen grap, Jason Momoa houdt van bier en eet dus geen carbs zodat hij een blik Guinness weg kan werken tussen de middag.

Het derde pre-workout eten van Jason bestaat uit twee stukken steak en spinazie in de olijfolie gebakken voordat hij gaan klimmen. Het avondeten en tevens het laatste eten bestaat wederom uit spinazie gebakken in olijfolie, een halve avocado, twee gebakken kippenborst en weer zo’n heerlijk blik Guinness. Alle koolhydraten worden gewoon vervangen voor twee blikken bier, geniaal. Het is niet echt aan te raden maar de Amerikaanse acteur kan dit aan.

De hoeveelheden die Jason Momoa eet slaan natuurlijk helemaal nergens op in vergelijking met de hoeveelheden die The Mountain eet van Game of Thrones.