Jared Leto is nog altijd topfit

De bekende acteur en zanger weet zijn fans te shockeren door middel van een Instagram-foto van een ontbloot bovenlichaam. Dat hij 50 is geworden kan je er niet aan zien. Hij plaatste de foto van zichzelf, zittend op een stoel terwijl hij geniet van een enorm stuk regenboog taart. Waarschijnlijk is de foto genomen op de filmset. Hij heeft namelijk nog nepbloed rond zijn mond zitten en zijn abs zijn ingesmeerd met olie.

Onder zijn foto bedankt hij iedereen voor de lieve verjaardagswensen. Er zijn genoeg fans die overdonderd zijn door zijn bizar afgetrainde lichaam. 50 jaar geef je deze man echt niet. Iemand schreef onder zijn foto: “Jared Leto is vandaag 50. Ik ben 51. Afgaande op mijn spiegel gaan de komende 12 maanden echt een tol van hem eisen.”

Jared Leto is te zien in de aankomende Spider-Man spin-off Morbius. Deze is volgende maand in de bioscoop te zien, als alles het toelaat. Hij speelt Dr. Michael Morbius, een wetenschapper en ‘levende vampier’ die oorspronkelijk verscheen als Spider-Man-schurk. In deze eigen spin-off verschijnt hij als een soort antiheld. Een officiële synopsis vertelt: “Een van Marvel’s meest meeslepende en conflictueuze personages komt naar het grote scherm als Oscarwinnaar Jared Leto transformeert in de raadselachtige antiheld Michael Morbius.”

Bekijk ook de lichaamsdelen die vrouwen het aantrekkelijkst vinden bij een man.