Jan Smit en zijn villa in Marbella

Jan Smit is een absolute Volendammer in hart en nieren. Ook hij wil er af en toe toch even lekker tussenuit kunnen, en daarom besloot hij een villa in Marbella te kopen. Dit is niet de eerste villa die Jan Smit aanschaft. Eerder kocht hij ook al een optrekje in Marbella, waar zijn gezin met enige regelmaat verblijft. We kunnen dus wel stellen dat de volkszanger, en zijn vrouw Liza Plat, iets met Marbella hebben.

Er doen een hoop geruchten de ronde, over dat Jan Smit ook daadwerkelijk in Marbella zou gaan wonen. Volendamse zanger Jan Keizer ontkracht deze geruchten echter. Zo zegt hij in het tijdschrift Weekend: “Nee, natuurlijk niet. Ik weet zeker dat hij dat niet zal doen. Ik weet hoe Volendammers in elkaar zitten, die gaan niet het dorp uit. Niet één Volendammer gaat er weg. Jan heeft een huis in Spanje en daar gaat hij af en toe naartoe. Ik geef hem groot gelijk. Het is daar lekker weer, maar Jan gaat niet weg hoor, uit Volendam, écht niet. Nogmaals: een Volendammer kan niet buiten zijn dorp.” Of deze woorden kloppen weten we niet, want hij geeft ook toe Jan Smit alweer een poosje niet gesproken te hebben.

De eerste beelden van zijn huis

Op de sociale media doen de eerste beelden van de villa in Marbella van Jan Smit. Zo zijn wij een strakke inrichting, met voornamelijk witte tinten. Opvallend is uiteraard ook de trouwfoto die romantisch aan de muur hangt. Met een leuke sfeervolle haard, en een heerlijke plek om buiten met het gezinnetje te loungen, lijkt dit het ideale optrekje om tijdens de koudere dagen ons kikkerlandje te ontsnappen.

Check de beelden van de villa van Jan Smit in Marbella hieronder (via het Instagramaccount Antwerp_home_styling):