De Volendamse villa van Jan Smit

Jan Smit begon zijn carrière al op jonge leeftijd en heeft dan ook al een hele tijd kunnen verdienen aan zijn zangtalent. De Volendamse Zanger is niet alleen populair in Nederland, maar ook over de grens. Naast zijn solocarrière is hij onderdeel van de Toppers. Toch heeft Jan het niet alleen bij zingen gehouden. Zo heeft hij ook wat acteerwerk gedaan en draait hij ook zijn hand niet om voor het presenteren van programma’s als Beste Zangers en grote evenementen zoals het Eurovisie Songfestival.

De zanger woont nog altijd in zijn geboorteplaats Volendam met zijn vrouw Liza Plat, die sinds hun huwelijk in 2011 de achternaam van haar man draagt. Samen met hun drie kinderen, waarvan één uit een eerder huwelijk van Liza, wonen ze in een prachtige villa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Zelf ontworpen en compleet nieuw gebouwd

In 2006 kocht Jan Smit een vrijstaande woning, maar daar ging hij niet wonen. In plaats daarvan ging het huis plat en werd er een hele nieuw villa gebouwd. Volgens Story betaalde hij destijds €632.000 euro voor de grond. Jan ontwierp zelf zijn droomhuis, dat er nu dus staat. Het gaat om een vrijstaande villa met een ondergrondse parkeergarage. Op loopafstand van de haven van Volendam en lekker dicht in de buurt van vele ander Volendamse BN’ers.

Dankzij de glimp die je af en toe kunt opvangen van het huis op Jans Instagram weten we in ieder geval dat het om een villa gaat met een ruime woon- en eetkamer. Daarnaast is er ook nog een grote achtertuin waar Jan voetbal kan spelen met de kids.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Volgens BekendeBuren.nl wist Jan zijn hypotheek van 3 miljoen euro op het huis twee jaar geleden al volledig af te lossen. Daarnaast bezit hij nog twee huizen die hij verhuurt, ook zonder hypotheek. Maar dit zal je vast niet verbazen als je weet wat het vermogen van Jan Smit is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)