Speciale James Bond roulette set is te koop

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Dat hebben ze waarschijnlijk gedacht bij het bedrijf Cammegh. Zij zijn één van de beste roulette-makers ter wereld en dat is terug te zien in hun ontwerpen.

Het bedrijf is Brits en dus is het niet verwonderlijk dat zij een roulette set hebben ontworpen met de enige echte James Bond als thema. De geheim agent is immers werkzaam voor MI6: de Britse geheime dienst. De James Bond roulette set is ongelofelijk luxe. Dat mag ook wel, want er kleeft een behoorlijk prijskaartje van maar liefst €15.000,- aan. Wat krijgt de eigenaar daar voor terug?

James Bond rouletteset

Luxe details maken de set erg uniek

Eén blik op de James Bond roulette set maakt de verwijzingen naar de legendarische agent al gauw duidelijk. Zo is de 7 vervangen door 007 en zie je het logo ook op andere plekken terug. De chips zijn gebaseerd op Casino Royale en de luxe zwarte koffers waarin de set wordt gepresenteerd zouden zomaar door Bond zelf worden gedragen. Verder beschikt de set over alle onderdelen waar roulette aan moet doen (denk aan een bal, gekleurde ‘wheel checks’ en een kleed waarop de roulette kan worden uitgelegd.

James Bond rouletteset

Roulette in de film No Time To Die 

In de films zien we de geheim agent poker spelen (en vroeger baccarat). James Bond heeft dus nog nooit zichtbaar roulette gespeeld maar de kans is groot dat hij met deze set heel goed uit de voeten zou kunnen. Bovendien is er een héle kleine kans dat er bovendien verandering in komt en we hem wél roulette zien spelen. Althans: de allernieuwste James Bond film, No Time To Die, is immers nog steeds niet in de bioscoop verschenen.

Vind jij €15.000 voor de James Bond roulette set toch net te duur en besteed jij je geld liever aan een bioscoopkaartje? Vanaf 30 september is de langste film van de franchise dan eindelijk in de bioscoop te zien, na meerdere keren te zijn uitgesteld.