Welke gadgets gebruikt James Bond?

In alle James Bond films worden er heel veel verschillende gadgets gebruikt. Een slimme pil, jetpack en raketsigaret zijn een aantal gadgets die over de jaren gebruikt zijn in de films. De bovengenoemde zijn weliswaar niet te koop of veel te duur, maar we hebben heel veel gadgets van James Bond wél gevonden, die ook nog eens niet al te duur zijn.

Hier zijn gadgets van James Bond die je ook zelf kan kopen.

Deze gadgets van James Bond kan je kopen

1. Spy Camera

In de James Bond-film On Her Majesty’s Secret Service maakte James Bond met behulp van een spionagecamera foto’s van een belangrijke kaart, die hij later nodig had om nieuwe aanwijzingen te ontdekken. In 1969 was een camera van die grootte nog onbereikbaar voor de fans van de film, maar anno 2020 kan je al zo’n kleine camera kopen. Zo kun je binnenkort eigenaar zijn van een full-HD verborgen camera, die bijna even groot is als een 1-euro muntstuk.

james bond verborgen camera

Check deze link voor meer info over de Spy Camera

2. Onzichtbaar oortje

Niet alleen James Bond heeft baat bij een oortje dat je niet ziet zitten, maar ook studenten die hun examen maken zijn fan van deze oordopjes. En gelukkig kan je zelf ook zo’n gadget kopen. Voor iets minder dan 20 euro heb je een mini Bluetooth spy oortje waarmee je ongezien muziek kan luisteren of aanwijzingen kan opvolgen.

oortje van james bond

Check deze link voor de onzichtbare oortjes

3. GPS tracker

Om te weten waar James Bonds vijand zich bevindt, gebruikte hij regelmatig een GPS tracker om te zien waar de schurk zich begaf. In de tijd dat hij die gadget in de films bij zich had, bestonden er nog geen smartphones. Maar nu koop je voor €59,95 al een waterdichte GPS tracker met magneet, zodat je het apparaatje ook onder een auto kan plakken om iemand op de voet te volgen. De gadget is waterdicht en gaat ruim 90 dagen mee zonder hem op te laden.

james bond magnetische gps tracker

Check deze link voor meer info over de GPS tracker

4. USB stick met fingerprint

James Bond wordt in de films altijd voorzien van gadgets door tech-freak Q. Tijdens de meest recente films zoals SkyFall en Spectre is weet hij binnen no-time allerlei systemen te kraken waardoor hij wereldrampen wist te voorkomen. Maar zodat Q jouw wachtwoord niet weet te kraken, kan je je bestanden veilig opslaan op een USB stick met vingerafdruk. Zo komt nooit iemand meer aan je waardevolle bestanden.

usb met vingerafdruk

Check deze link voor meer info over de USB stick

Binnenkort komt de nieuwe James Bond-film in de bioscoop. Lees hier wanneer de première is van No Time To Die. En de trailer van de nieuwste James Bond vind je hieronder.