Welke auto geeft je het meeste succes op dating apps?

Er zijn verschillende manieren om effectief een dating app te gebruiken. Iets wat als eerste opvalt, is natuurlijk je foto. En wat jij dus ook kan gebruiken om dames ge├»nteresseerd te maken is jouw andere liefde, jouw eigen bolide. We willen niet jullie auto’s afkraken, maar het ligt er toch wel een beetje aan wat voor auto je hebt. Met de volgende auto’s maak jij de meeste kans op Tinder.

Click4Reg is een bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde nummerplaten. Zij hebben dit onderzoek uitgevoerd en zich voorgedaan als vrouw en als man. Zij voegden vijftien populaire auto’s toe om te kijken wat voor effect het kan hebben op je succesverhaal op Tinder.

auto's meeste kans maken op Tinder

Zo heb je de meeste kans op Tinder

De kleinere wagens doen het iets minder goed op de online dating app. Al zijn wij als stadsmensen ook fan van de kleine auto’s die je overal kwijt kan, scoren ze op Tinder toch iets minder. Het gaat dan om de Toyota Yaris, die het rijtje onderaan begint. Deze auto had voor 50 procent aan positieve reacties. Nauw gevolgd door de Hyundai i10 en de Nissan Micra, bestaat de onderste sectie verder ook uit kleine auto’s. Verrassend is de Fiat 500, die namelijk toch gemiddeld in een hogere prijsklasse valt dan de andere kleinere auto’s.

Bovenaan de middensectie bevindt zich de Audi A3 met een succesrate van 65,3 procent. We hadden toch wel iets meer verwacht van Audi. Gevolgd door de Mini Cooper en later de Golf, wordt er toch even bewezen dat kleine auto’s wel degelijk tof kunnen zijn.

mooiste auto's voor op Tinder

De BMW 3 serie opent de bovensectie, maar de top 3 begint gewoon met een kleinere jongen uit het rijtje. De Volkswagen Polo staat op een solide derde plek met 70 procent succes. Maak de kleineren trots. Range Rover Sport (71 procent) eindigde als tweede.

We wisten natuurlijk al wel dat Mercedes staat voor klasse en smaak. Maar het wordt nu weer bevestigd, want de Mercedes-Benz C-klasse eindigt als eerste in dit lijstje met 72,6 procent succesrate volgens het onderzoek van Click4Reg.

meeste kans maken op Tinder
foto via Mercedes-Benz