Jaimie Vaes, de ex van Lil’ kleine

Jaimie Vaes heeft haar bekendheid vooral te danken aan ex-verloofde Lil’ Kleine, met wie ze ook een zoontje heeft. Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je waarschijnlijk al wel dat die relatie ondertussen ten einde is. Haar verloofde had namelijk wat moeite om zijn handjes thuis te houden.

Hoe dan ook, redt deze dame het ook prima in haar eentje: ze heeft haar eigen realityserie op Discovery+, Jaimie in the Vaes Lane, waarvan recent bekend werd gemaakt dat er een derde seizoen komt. Ook heeft ze verstand van mode: Jaimie studeerde namelijk Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam.

Jaimie showt een tattoo op een intieme plek

Jaimie heeft maar liefst 405k volgers op Instagram. Niet zo gek, want wie haar volgt kan regelmatig genieten van deze mooie dame in bikini’s en mooie outfits. Ook is ze zeker niet vies van een pikante foto. Momenteel is Jaimie Vaes te vinden op Ibiza, waar ze ook een tijdje permanent gewoond heeft. Ook nu verblijft ze alweer een tijdje op het eiland. De influencer deelde Instagram foto waarop te zien is dat ze heel wat zonnestraaltjes meepakt op het eiland.

Op de foto is eigenlijk niet heel veel zien: enkel Jaimie’s gebruinde been en een deel van haar bikini-broekje zijn in beeld. Wat wel te zien is, is dat Jaimie Vaes een tattoo heeft op een wel heel intiem plekje. Om deze te showen aan iemand zal ze toch bijna helemaal uit de kleren moeten gaan. Natuurlijk is dat op Ibiza geen probleem. De tattoo is klein en lekker simpel: op haar … staat in het klein “honey”. Of dat nu “honing” of “schatje” betekent vertelt ze er niet bij, maar het onderschrift is wel een honingpotje.