Jaimie Vaes nog steeds relevant met aankondiging op Instagram en nieuwe foto in stijlvolle outfit

De hartsvriendin van Koen Kardashian plakt een nieuw seizoen eraan vast met haar reality-serie Jaimie Vaes: In the Vaes Lane. En dat mag best gevierd worden door Jamie Vaes met deze nieuwe foto op Instagram waarop zij volledig in het zwart gehuld is.

 

Afgelopen donderdag maakte zij het nieuws wereldkundig op haar Instagram Stories. Een derde seizoen bij Discovery+ wordt daarmee alsnog een feit.

Het is als het ware een nieuw hoofdstuk in het leven van Vaes. Een waarmee zij haar persoonlijke situatie een andere draai kan geven. Jaimie gaf in het vorige seizoen aan het trouwen met Lil’ Kleine / Jorik Scholten nog steeds te overwegen.

De recente ontwikkelingen rondom het stel – de grillige mishandeling door Jorik die op de camera vastgelegd werd – heeft haar definitief (en terecht) zich daarover doen bedenken.

Jaimie pakt de draad weer op ondanks moeilijke periode

Niet om de beste rapper verder te kleineren dan zijn ego toelaat. Je weet immers niet precies wat er gespeeld heeft. Maar tegelijkertijd is het vooral zonde en al helemaal ongeoorloofd. Lil’ Kleine heeft namelijk een voorbeeldfunctie voor een jongere generatie. Dat hij de daad bij het woord voegt, in plaats van bij zijn leest te blijven als entertainer, die een gigantisch podium heeft om zijn frustraties in woorden te vertalen, is zachts gezegd een enorme fout. 

Dat Jaimie heeft gebroken met hetzelfde managementbureau waar Lil’ Kleine bij aangesloten zat, is een verstandige zet. Niet alleen om de closure. NAMNAM werd volgens de informatie van RTL Nieuws namelijk voor het karretje gespannen om de onstabiele situatie van het stel in een ander daglicht te plaatsen in de media. 

Nog steeds onduidelijk of Lil’ Kleine breekt met NAMNAM

Hoe de verhoudingen precies liggen tussen NAMNAM en Lil’ Kleine nu – wij weten het niet. De spraakmakende rapper staat niet meer tussen de artiesten op de website van het managementbureau. Maar sinds het geweldsincident in februari – waarna NAMNAM beweerde dat de situatie zou leiden tot een ‘bezinning’, is het opvallend stil.

Jaimie Vaes gaat intussen onvermoeibaar door en dat siert haar wel. You go girl!