De gepimpte auto waar Jaimie Vaes in gespot is

Jaimie Vaes is gespot met haar nieuwe billen in een dikke Lamborghini Urus. Deze auto heeft een vermogen van 651 pk en lanceert je in 3,6 seconden naar de 100 kilometer per uur. Als Jaimie even goed haar gaspedaal intrapt, tikt deze Lamborghini een maximale snelheid van 305 kilometer per uur aan. Sick!

Na een kleine kentekencheck zijn we er ook achter gekomen dat deze Urus oorspronkelijk grijs was. In de video die opdook van Jaimie was duidelijk te zien dat de auto gehuld is in een nieuw Bordeaux rood jasje. Zelf zo’n mooie bak willen kopen, dan hopen wij dat je goed gespaard hebt. De nieuwprijs van deze Lamborghini Urus is 313.479 euro.

 

De Lamborghini Urus is van niemand anders dan…

Na dat de video van Jaimie Vaes en de bordeaux rode Lamborghini UrusĀ viral ging, vroeg iedereen zich het elfde af: van wie zou deze auto nou precies zijn? Op Instagram reageerden mensen massaal met reacties over dat “haar ex Lil’ Kleine die wel voor haar gekocht zou hebben”, terwijl in realiteit deze bolide van heel iemand anders blijkt te zijn. Na nog meer onderzoek is de echte eigenaar opgedoken, hij is namelijk van sneakerondernemer Rendi Aditia. Volgens verschillende bronnen zouden de twee al tijden vrienden zijn. Moeten wel hele goede vrienden zijn als jij jeĀ Lamborghini durft uit te lenen.