De bilvergroting van Jaimie Vaes kwam van pas op Burning Man

Een van ’s werelds meest uitgesproken festivals vond onlangs plaats in de Amerikaanse Black Rock Desert in Nevada. We hebben het natuurlijk over Burning Man. Het is zo’n festival waarvan je talloze foto’s op social media ziet verschijnen. Hoewel de locatie an sich al surrealistisch is, staan we iedere keer versteld van de opvallende outfits van de festivalgangers. Ook Jaimie Vaes maakte zich hier schuldig aan en greep deze kans om een kleine shout out te doen naar achterste en degene die haar heeft geholpen met de bilvergroting.

Op de foto is te zien dat Jaimie een outfit draagt met die zeer weinig aan de verbeelding overlaat. Maar goed, als je een dergelijke cosmetische ingreep hebt uit laten voeren, dan doe je dat niet voor niks. Waarom Jaimie heeft besloten om haar achterste te laten vergroten? Daar gaf ze zelf via haar Instagram-story’s antwoord op. “Voor mij was de voornaamste reden dat ik na een periode waarin ik veel stress ervaarde toch aardig wat kilo’s ben verloren. Hiermee dus ook wat meer ‘vormen’. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creΓ«ren zonder onder het mes te gaan.”, aldus Jaimie Vaes.

Ook is ze helemaal content met het resultaat. “Ik ben er super blij mee. Het resultaat is heel natuurlijk en mooi geworden. Precies waarop ik had gehoopt.”

Zie de desbetreffende Instagram-foto van Jaimie Vaes hieronder: