Jaimie Vaes ondergaat een behandeling

Jaimie Vaes doet aan een beetjeย selfcare na de ‘breuk’ met Lil’ Kleine. Daarom is ze een behandeling ondergaan bij de medische kliniek House of Bratz. Op deย before foto zien we de ‘echte’ achterste van Jaimie en op de after foto zien we haar achterste na de behandeling. Zelf plaatste ze al een soortgelijk bericht in haar Instagram-story, maar die zijn niet meer te zien.

 

De behandeling heeft een aantal dagen geleden plaatsgevonden. Dit weten we omdat House of Bratz zelf ook een post op Facebook deed. Hierin melden ze dat Jaimie zo’n 250 milliliter erbij heeft gekregen.

Wie mooi wil zijn, die moet in dit geval betalen. Zo’n behandeling is namelijk absoluut niet goedkoop. Op de Instagram van House of Bratz vermelden ze namelijk dat een behandeling waarbij er 200 milliliter wordt gebruikt de kosten 5000 euro zijn. Dat betekent dat de behandeling van Jaimie Vaes op een nog hoger bedrag uitkomt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF BRATZ (@houseofbratz)

Natuurlijk heeft de dame een flinke portie volgers, dus de kans is groot dat ze het resultaat heeft gedeeld omdat ze hier dan een korting op krijgt. Maar dat kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen.

Het privรฉleven van Jaimie

Het leven van Jaimie heeft een onverwachte wending genomen. Haar breuk met Lil’ Kleine is definitief en hun huis is te koop gezet. Jaimie zal dus een nieuwe woonplek voor haarzelf en hun zoontje moeten zien te regelen. De kans zit er dus in dat haar leven vol luxe een stukje minder zal gaan worden.

Toch hebben we het wel te doen met de dame, door alle drama die er om haar relatie heeft gespeeld. Nu Lil’ Kleine ergens in het buitenland aan het werken is aan zijnย anger issues, moet ze zelf voor hun kleine zorgen. Hopelijk keert hij als een ander mens terug om een goede vader te kunnen zijn voor hun kind.

Hieronder meer foto’s van de Instagram-pagina van Jaimie Vaes: