Vaste lasten tijdens Big Brother

De Belgische site Nieuws 365 schrijft dat elke bewoner van het Big Brother-huis wat geld meekrijgt op basis van de dagen dat je in het huis bent geweest. Hoe meer dagen in het huis, hoe hoger het bedrag.

 

Volgens de site zou elke bewoner aan het einde van het avontuur 100 euro per dag in het huis krijgen. De bedoeling van het geld is om leningen en andere rekeningen te kunnen betalen, dus eigenlijk voor het dekken van de vaste lasten aangezien ze in hun periode bij Big Brother niet kunnen werken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

‘Te veel geld’

De meningen over dit bedrag zijn heel sterk verdeeld onder de kijkers. 100 euro per dag komt uit op ongeveer 3000 euro per maand. Voor het betalen van lopende rekeningen en vaste lasten zou geen 3000 euro nodig zijn volgens de kijkers. Fair enough.

Natuurlijk liggen de vaste lasten en het maandsalaris van elke deelnemer anders, maar daar wordt het bedrag niet op gebaseerd. Elke deelnemer krijgt 100 euro per dag dat ze aanwezig zijn in het huis, ongeacht wat je normaal gesproken verdient.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

We zitten natuurlijk helemaal in het lopende seizoen, maar hopelijk ben je Liese Luwel, de schoonheid van afgelopen seizoen nog niet vergeten.