Wie is Jaap van Zweden?

Jaap van Zweden is een beroemde dirigent. Momenteel is hij werkzaam voor het Hong Kong Philharmonic Orchestra en New York Philharmonic. Al sinds 1977 is hij actief in de muziek. Destijds won hij het Nationaal Vioolconcours Oskar Back. Hij studeerde vervolgens in New York aan de Juilliard School. Uiteindelijk werd hij bekend als concertmeester van het Koninklijk Concertgebouworkest. Joop van den Ende gaf hem ook veel steun in die periode. Na een jarenlange loopbaan vestigde hij zijn naam als een van de werelds grootste dirigenten. Zo won hij in 2012 de Amerikaanse oorkonde genaamd de Conductor of the Year Award 2012. Met al deze fratsen heeft hij meer dan genoeg geld binnengehaald om woningen van miljoenen te kopen.

Hij casht flink met de verkoop van zijn luxe villa

De dirigent maakt namelijk flink wat winst op de verkoop van deze villa. Omdat hij er in 2018 zo’n 2.75 miljoen euro voor betaalde en er een hypotheek op vestigde van iets boven de 2,.8 miljoen euro, is hij nu 2.7 miljoen euro pure winst rijker.

De koper krijgt voor dat gigantische bedrag een villa met een woonoppervlakte van 431 vierkante meter. In totaal biedt het huis plek aan tien kamers waarvan vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit is verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Daarnaast is een erg ruime en luxe woonkeuken. Via deze keuken kom je ook in de achtertuin die maar liefst 6250 vierkante meter omvat. Ook is er een garage voor 2 auto’s en een guesthouse. Tot slot beschikt het natuurlijk ook over een zwembad inclusief zwembadhuis.

2188_jaapvanzwedenlarenverkoop_05 2188_jaapvanzwedenlarenverkoop_03 2188_jaapvanzwedenlarenverkoop_02

Nog niet genoeg gezien? Kijk dan voor meer foto’s van zijn huis op de website van BekendeBuren.