Izabel Goulart is de verloofde van Kevin Trapp

Maria Izabel Goulart Dourado is geboren op 23 oktober 1984 in de buurt van São Paulo. Op 14-jarige leeftijd stelde een haarstylist voor dat ze model moest worden. Ze besloot daarom naar de grote stad te verhuizen en met haar modellenwerk te beginnen. Wat blijkt, dit was een groot succes. Na een tijdje in Frankrijk te hebben gewoond, keerde ze terug naar Brazilië en sloot ze zich aan bij het voormalig modellenbureau Success.

Victoria’s Secret Angel

In 2005 brak ze echt door toen ze te zien was in de aprileditie van Marie Claire France en in de decembereditie van Vogue Brazil. Dit jaar verscheen ze ook voor het eerst in de Victoria’s Secret Fashion Show en werd ze officieel gecontracteerd als Angel. Hoewel ze dat nu niet meer is was ze van 2005 tot 2016 te zien in elke Victoria’s Secret Fashion Show. Als een van de mooiste Victoria’s Secret Angels kreeg Izabel samen met haar collega’s Miranda Kerr, Selita Ebanks, Marisa Miller, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima and Karolina Kurkova een ster op de Hollywood ‘Walk of Fame‘. In 2011 was de vriendin van Kevin Trapp ook te zien in de Sports Illustrated Swimsuite Issue. Het blad waarvan dit jaar twee ‘Rookies of the Year’ zijn verkozen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Sinds 2015 is ze samen met doelman Kevin Trapp

Izabel en Kevin hebben elkaar ontmoet in 2015 bij een wedstrijd van Paris Saint-Germain. Daarna kwam ze steeds vaker bij wedstrijden van de club om haar vriend aan te moedigen. Dit deed ze soms in niets verhullende kleding. Tijdens een vakantie naar Mikonos in 2018 vroeg Kevin zijn vriendin ten huwelijk en sindsdien zijn ze verloofd en plannen ze nog steeds hun bruiloft.

Dat de Duitse keeper hard viel voor de Braziliaanse vrouw vinden wij na het zien van haar Instagram-account niet vreemd. Neem snel zelf een kijkje naar Izabel Goulart, in onze ogen de allermooiste vrouw van alle WK-spelers:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Izabel Goulart (@izabelgoulart)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Izabel Goulart (@izabelgoulart)