SI Swimsuit Rookies of the Year 2022

Zowel Katie Austin als Christen Harper is dit jaar uitgeroepen tot Rookie of the Year 2022. In totaal waren er dit jaar acht Rookies die kans maakten op de titel: Cindy Kimberly, Duckie Thot, Georgina Burke, Kamie Crawford, Maye Musk, Olivia Ponton, Katie Austin en Christen Harper. Met deze titel wordt het model uitgenodigd om gefotografeerd te worden voor de nieuwe SI Swimsuit editie.

In een videogesprek verraste hoofdredacteur MJ Day de twee winnaressen. Zo zei ze: “Dit hele merk is wat jullie vertegenwoordigen: fantastische mensen die elkaar ondersteunen en hun ding steeds groter en beter doen. Echt gemotiveerde, slimme individuen die kansen voor zichzelf blijven creëren en blijven groeien. Je doet het voor elkaar, voor willekeurige vreemden en voor ons. Het is best geweldig. Er zijn nog nooit twee waardige mensen geweest.”

Christen Harper en Katie Austin zijn de winnaressen van 2022

Harper en Austin werden voor het eerst ontdekt via Sports Illustrated Swim Search, een open casting-oproep voor het merk. Ze werden allebei geselecteerd als 2021 Swim Search finalisten en verschenen in een fotoshoot met 11 andere dames. Het paar werd vorig jaar aangekondigd als mede-winnaars van Swim Search, waardoor ze in de 2022 editie terechtkwamen. Maar wie zijn deze prachtige Rookies of the Year eigenlijk?

Katie Austin is een fitnesspersoonlijkheid, onderneemster en gastvrouw. Ze is geboren op 2 oktober 1993 en is de dochter van de Amerikaanse fitnessinstructrice Denise Austin. Op social media deelt posts over gezondheid, sport en mooie foto’s van haar zelf. Het is daarom ook niet raar dat deze schoonheid 374.000 volgers heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katie Austin (@katieaustin)

Christen Harper is geboren op 28 mei 1993 in California. Naast haar modellencarrière is ze ook te zien in een aantal films. Op social media deelt ze graag haar ervaringen en ideeën rondom body positivity en selflove met haar 442.000 volgers. Ook gebruikt ze haar platform om contact te leggen met vrouwen over de hele wereld en werkt ze samen met organisaties die vrouwen en kinderen in nood helpen. Naast een knappe kop heeft ze dus ook een hart van goud.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Christen Harper (@christenharper)