Nieuwe knappe speelster in het vrouwenteam van AZ

Soms is het tijd om van club te veranderen en voor de Nederlandse Isa Dekker was het onlangs hét moment om weer naar Nederland terug te keren. De 20-jarige Isa Dekker nam in 2022 afscheid van Ajax, waar zij op dat moment speelde, en vertrok naar België. Hier speelde ze het afgelopen seizoen bij AA Gent. Recentelijk heeft Dekker toch haar vertrek bij AA Gent bekendgemaakt.

Haar trainer Jorn van Ginderdeuren liet al weten dat hij haar erg zou missen. Vooral haar directe manier van communiceren heeft een bijzondere indruk achtergelaten en gaf dat nodige Nederlandse tintje aan het team. Gelukkig is Van Ginderdeuren wel blij voor Dekker en de kansen die deze switch haar biedt. En gelukkig voor ons, en AZ-supporters, is het Nederlandse vrouwenvoetbal nu ook weer een knappe speelster rijker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AZ Alkmaar Vrouwen (@azalkmaarv)

Maak kennis met Isa Dekker

Inmiddels is het officiële karakter van deze ontwikkeling onmiskenbaar: AZ heeft formeel bevestigd dat Isa Dekker haar krachten zal versterken binnen het vrouwenteam. Opmerkelijk genoeg komt Dekker zonder enige financiële vergoeding over van AA Gent en heeft zij zich gebonden aan een contract dat standhoudt tot medio 2024. Binnen dit contract zit ook nog een optie voor een verlenging van een extra jaar. De mededeling omtrent haar aansluiting heeft een ontzettend veel losgemaakt bij de supporters van AZ. Zij hebben hun instemming geuit onder verschillende posts: “Ik denk dat ik nu toch ook maar een seizoenkaart ga aanschaffen.” En wij geven de AZ-supporters groot gelijk met hun positieve reacties op deze nieuwe, knappe speelster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Dekker (@isa_dekkerr)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Dekker (@isa_dekkerr)

Lees ook: Zoveel prijzengeld krijgen de vrouwen tijdens het WK voetbal 2023