Coke Studio viert hiphop samen met Lowlands, Foundation Amsterdam HipHop Academy en Nederlands talent

Deze welverdiende tribute op Lowlands wordt mogelijk gemaakt door Coke Studio, Coca-Cola’s wereldwijde initiatief om opkomende en baanbrekende artiesten samen te brengen voor unieke, muzikale collabs. Eén ding is zeker: dat gaat op Lowlands 2023 lukken. Tijdens de show op Lowlands brengt Coke Studio diverse Nederlandse talenten samen, die samen een selectie van nationale en internationale hiphop classics zullen laten horen. Ga jij lekker op hiphop-tunes? Dan moet je hier bij zijn. Verwacht optredens met hiphop nummers uit zowel de beginjaren als van nu van artiesten Sticks, Big2, Zoë Tauran, Adje, Cho en MC Melodee. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lowlands festival (@lowlands_fest)

Big2 en Eric van Eerdenburg over de show

Big2 – die we allemaal kennen van The Opposites – kijkt uit naar de Lowlands-zaterdag: “Hiphop is een genre dat culturen en mensen bij elkaar brengt. Een genre waar ik me thuis voel en waar ik mijn carrière van heb mogen maken. Ik kijk er naar uit om het 50-jarige bestaan van mijn favoriete genre samen met bovengenoemd rijtje en tienduizenden Lowlanders te mogen vieren op mijn favoriete festival.”

Om jullie alvast in de hiphop-mood te brengen, vind je hieronder het optreden van The Opposites op Lowlands 2022:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lowlands festival (@lowlands_fest)

Ook de directeur van Lowlands, Eric van Eerdenburg, is laaiend enthousiast over de show: ”Hiphop is in de afgelopen 50 jaar een invloed geworden die ver over de grens van het eigen genre rijkt en niet weg te denken is uit de hedendaagse pop-, mode-, en beeldcultuur. We kijken met deze show om met enkele highlights uit de afgelopen 50 jaar in de wetenschap dat hiphop ook de komende 50 jaar een belangrijke stroming zal zijn in het Lowlands programma.” 

Samen vieren we 50 jaar hiphop hits op een magische manier. Hip Hop Hooray!  Voor meer informatie over de werkzaamheden van Coca-Cola in Nederland, check www.cocacolanederland.nl.