2-onder-1-kapwoning in Apeldoorn biedt een wel heel aangename verrassing

Gelegen in de luxere wijk Woudhuis te Apeldoorn staat aan de straat Houttuinen-Oost deze prachtige 2-onder-1-kap, die alles te bieden heeft wat je maar nodig heeft. Niet alleen qua locatie – op steenworp afstand van een station, het gezellige Apeldoornse centrum en de snelweg A50 – maar ook qua wonen an sich. In deze op het oog doodnormale woning zijn namelijk een zwembad, jacuzzi, buitenkeuken én sauna te vinden.

De woning, met een woonoppervlak van 142 m², is in 2004 gebouwd en dus relatief nieuw. Er is dan ook niet bespaard en er is gewerkt met materialen van hoge kwaliteit, zoals natuursteen en mozaïek. Dit alles staat op een perceel van 325 m², waar ook nog een garage met plek voor één auto én een apart keukenblok met toilet.

Woning Apeldoorn

Enfin, we gaan naar de woning. Bij het betreden van de overdekte entree valt direct de hoogglans- en matzwarte look op. Als je de entree doorkruist, beland je al snel in de met twee meter uitgebouwde lichte woonkamer met een sfeervolle gashaard en een prachtig uitzicht over de achtertuin met zwembad. De achtertuin is te bereiken middels een schuifpui. Op deze manier zijn binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden.

Op de eerste verdieping is een overloop te vinden voorzien van twee inbouwkasten, eentje voor praktisch gebruik en de ander naar smaak in te richten. Daarnaast is er een ruime slaapkamer met prachtige, vaste kastenwand inclusief voor een televisie. Zo kun je heerlijk vanuit bed je favoriete film of serie kijken! Ideaal, toch? Op deze verdieping is overigens ook nog een wellness-ruimte te vinden met sauna met kolen en infraroodfunctie. Vanuit de wellness-ruimte loop je naar de en suite badkamer met stoomcabine, tweede douche met stortdouchekop en sunshower.

Buitenkeuken Apeldoorn

Maar eigenlijk draait het in deze woning om het buitenleven. In de achtertuin is namelijk een heerlijk verwarmd zwembad te vinden! Er is zelfs een complete buitenkeuken met Borelli-barbecue. De perfecte plek om de lange zomeravonden met je maten door te brengen. De achtertuin beschikt daarnaast over een grote vijver met Japanse koi karpers.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Waar je voor de meeste woningen met privézwembad vaak een exorbitant vermogen moet neerleggen, valt dat voor deze 2-onder-1-kap in Apeldoorn in verhouding best mee. De vraagprijs bedraagt namelijk € 679.500. Daar krijg je dan natuurlijk wel het een en ander voor terug. Bekijk hieronder meer foto’s (bron: Funda)

Woonkamer Apeldoorn Jacuzzi woning