Wie is Iris Markerink?

De Nederlandse Iris Markerink is het perfecte voorbeeld van the beauty & the brains. Zo is zij in het dagelijks leven werkzaam als productieassistent. Maar ondanks dat de blondine voor haar werk regelmatig achter de schermen te vinden is, vindt zij het ook geen enkel probleem om voor de camera te verschijnen. Zo deed zij een aantal jaar geleden mee met Miss Beauty of The Netherlands samen met de knappe Danthe Scholten.

Deze missverkiezing heeft zijn vruchten afgeworpen voor Iris haar carrière als model. Zo stond zij namelijk model voor verschillende merken als Gorilla Wear en Gymsupply. Dit heeft een fenomenaal resultaat opgeleverd. Met haar blonde lokken, lichte ogen en haar afgetrainde lichaam weet zij ons helemaal in te pakken.

Haar bloedmooie foto’s op Instagram

Verder is de blondine ook enorm populair op social media en blijft haar fan base hier alleen maar groeien. Zo heeft Iris Markerink inmiddels ruim 45k volgers op Instagram, die zij regelmatig verblijdt met prachtige foto’s van haar verschillende fotoshoots. Ook is te zien dat Iris in haar vrije tijd graag graag bijzondere tripjes naar het buitenland maakt. Zo reisde zij onder andere af naar New York, Barcelona en Dubai. Op die laatste bestemming liet Iris haar volgers regelmatig meegenieten van de meest mooie plaatjes in bikini en stijlvolle outfits.

Ondanks Iris haar drukke leventje is ook te zien dat zij regelmatig tijd maakt voor haar vriendinnen en het ook heerlijk vindt om ook een feestje mee te pakken. Kortom, de Nederlandse Iris Markerink is van alle markten thuis. Zo is zij niet alleen knap, maar ook enorm gezellig en ondernemend. Zie hieronder een greep uit Iris Markerink haar foto’s op social media en oordeel zelf maar of deze prachtige verschijning:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS MARKERINK (@irismarkerink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS MARKERINK (@irismarkerink)