Iris de Waard in Temptation Island: Love or Leave

Iris de Waard gaat samen met haar vriend Mitch de grootste relatietest ooit aan: Temptaion Island. Iris heeft al drie jaar lang met Mitch een relatie. Ze hebben elkaar ontmoet via social media, zijn samen gaan wonen en hebben nu twee katten. Iris vertelt in een eerder interview dat ze de romantiek in hun relatie altijd al een beetje mis, maar dat ze altijd heeft blijven hopen dat die romantiek nog zou komen. Naast dat het koppel toch een beetje dat huisje-boompje-beestje idee heeft, hield ze dit niet tegen om de ultieme relatie test aan te gaan.

 

Wie was Iris voor Temptation?

Voordat Iris écht bekend werd door Temptation, heeft ze eigenlijk altijd al in de spotlight gestaan. Iris de Waard was vóór Temptation namelijk al een bekende TikTok-influencer. Iris maakte vaak video’s met hier een daar een komisch randje.

De nieuwe tattoo van Iris de Waard

Iris de Waard heeft onlangs een TikTok gemaakt waarin ze verteld dat ze langs de tattooshop is gegaan en dus een nieuwe tatoeage heeft genomen. Ze zegt dat ze graag een grote wilde, maar dat ze daar lichtelijk spijt van begon te krijgen na drie uur te liggen. Ze is enorm blij met het resultaat, maar het deed hartstikke veel pijn. In de video vertelt ze dan ook dat ze gelijk een stoffen pyjamabroek heeft aangedaan om de pijn te verminderen.

Ben jij nu benieuwd waar Iris haar tattoo heeft gezet en wat het is? Bekijk hieronder dan haar TikTok:

@iris_de_waard I’m in pain 🫣😅 #fy #voorjou #tattoo #flowers #snake #foryoupage #vj ♬ origineel geluid – ✨Iris de Waard✨