Iris in Temptation Island: Love or Leave (2023)

Iris de Waard is eigenlijk bekend als TikTokker. Ze maakt veel verschillende video’s met vaak een humoristisch randje. In het nieuwe seizoen van Temptation Island is ze dan ook de ultieme relatietest aangegaan met haar vriend Mitch van Duijkeren. Voor Temptation Island miste Iris toch wel de romantiek in haar relatie, maar heeft ze altijd hoop dat die romantiek nog ging komen.

Op Temptation Island is Iris erg goed bevriend geworden met Evie van Vliet. Samen met Evie is ze dan ook een podcast begonnen. Iris heeft het dus erg druk gehad de laatste tijd, naast haar TikToks en podcast, deed ze dus ook mee aan Temptation en runt ze nog een nagelstudio. Maar voor deze informatie lees je dit niet, je wil natuurlijk de fotoshoot van Iris de Waard zien.

@iris_de_waard Eindelijk een paar dans pasjes die mij wèl goed lukken 😌🤷🏼‍♀️ 😂 #fyp #voorjou #irisdewaard #vj #foryou ♬ SWITCH . Famke Louise – Famke Louise

Iris de Waard deelt fotoshoot op Instagram

Iris de Waard heeft dus een lingerie fotoshoot gehad. Het merk waarin Iris te zien is heet Loungewear en ze werd gefotografeerd door Christine, die het Instagram account Christine.fotografie beheert. Op de foto van Iris zie je haar liggend op een bank geposeerd in een soort dramatische houding. Ze heeft een mooie rode lingerie set aan en gouden sieraden om. Het is een super hete foto. In de caption zie je staan dat dit niet de enige foto is en er dus meerdere nog voorbij gaan komen.

De Instagram-foto zie je hieronder: