Iris de Waard in Temptation Island

Grote kans dat je de 26-jarige Iris de Waard de afgelopen tijd wel voorbij hebt zien komen. Deze blondine deed namelijk met haar vriend Mitch mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island omdat zij de romantiek in haar relatie heel erg miste. Door haar tv-optreden wist zij vooral veel mannelijke kijkers omver te slaan met haar fantastische uiterlijk en grappige opmerkingen. Maar helaas voor deze mannen is in de vorige aflevering van het programma bekend geworden dat Iris bij haar vriend blijft, en sterker nog: de twee hebben zich op het laatste kampvuur verloofd.

Haar Instagram ontploft

Gelukkig voor ons is de knappe blondine absoluut niet cameraschuw en geeft zij haar volgers, ondanks dat Iris de Waard zich nu verloofd heeft, nog wel een voorproefje van een fotoshoot op Instagram. Zo plaatste zij namelijk in haar Instagram Story’s een video achter de schermen, waarbij Iris in een strak tijgerprint badpak en hoge laarzen te bewonderen is terwijl zij met een arm tegen de muur leunt en haar andere arm verleidelijk op haar blonde lokken heeft gelegd. En – eerlijk is eerlijk – dit is iets waar wij het warm van krijgen.

Echter is het niet de eerste keer dat Iris de Waard uit de kleren gaat op social media. Zo trakteerde zij haar ruim 48,7k volgers eerder al op een gewaagde fotoshoot, waarbij zij in verschillende lingeriesetjes voor de camera verscheen. Maar wij zijn niet de enige die dit soort foto’s enorm kunnen waarderen. Zo heeft Iris haar foto in het rode setje al ruim 5000 likes en 90 lovende reacties. Zie hieronder de video van Iris de Waard tijdens haar fotoshoot. Vergeet deze dame vooral niet te volgen, zodat je haar nu Temptation Island is afgelopen regelmatig kunt bewonderen op Instagram.