Ireen Wüst zet haar luxe villa te koop

We kennen Ireen Wüst natuurlijk allemaal als één van Nederlands beste schaatssters. Ze heeft in totaal maar liefst 36 gouden medailles op haar naam staan, waarvan 6 Olympisch goud, 15 op de WK Afstanden en 5 op het EK Allround.

Het ultieme schaatsleven vindt natuurlijk plaats in Heerenveen en dat is ook waar Ireen Wüst vele jaren heeft gewoond. Samen met haar aanstaande vrouw Letitia is ze klaar voor de volgende stap en heeft ze haar Heerenveense woning te koop gezet. Toen ze haar huis zelf kocht lag de vraagprijs op €595.000 euro en ze heeft de woning dus met een hele prettige winst kunnen verkopen. Scheelt weer voor het kopen van een nieuw huis, en daar hebben de twee zeker goed voor uitgepakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ireenw (@ireenw)

De nieuwe villa van Ireen en aanstaande vrouw Letitia

Voor het stel in het huwelijksbootje stapt, hoeven ze maar een kleine stap te maken naar hun nieuwe luxe villa. Ze verhuizen namelijk van Heerenveen naar Oranjewoud, een dropje dat nog bij de gemeente Heerenveen hoort. De prachtige woning wordt omringd door bomen en natuur, perfect als je een beetje privacy wilt.

De villa had een vraagprijs van €1.025.000,- en daar krijgt het stel dan 175 m2 aan woonoppervlakte voor terug. In totaal heeft de villa zes kamers, waarvan één badkamer en vijf slaapkamers. Naast de villa zit nog een vrijstaande bungalow met dubbele garage, berging voor fietsen en een overig te besteden ruimte die zij ook tot hun beschikking hebben. Om de woning heeft is ontzettend veel ruimte om lekker van het weer te genieten. Er is genoeg plek om bijvoorbeeld buiten te eten of lekker te lezen. Ook de keuken is nieuw met luxe inbouwapparatuur. Kortom: het aanstaande huwelijkspaar zal snel van hun gezamenlijke leven kunnen genieten.

Woning Ireen Wüst

Check de website van BekendeBuren voor meer foto’s.