Wat zijn de zonnebrillentrends in de zomer van 2022?

Net zoals met elk ander accessoire zijn er trends die komen en gaan. Een goed montuurtje is echter nooit waste of money. Maar welke ga je dan nemen? Met de onderstaande zonnebrillentrends van 2022 zit je nooit verkeerd.

1. Pilotenbril

De pilotenbril is de enige reden dat je nog een zonnebril van jaren geleden mag dragen. Dit montuur heb je waarschijnlijk ooit wel eens gehad of ligt nog steeds verstoft ergens in je huis. Het maakt in principe niet uit welke stijl je hebt, want deze zonnebril is eenvoudig te combineren met elke soort outfit. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren glazen en voor een kleur frame gaan die bij jou past. Als je bijvoorbeeld gouden sieraden draagt, dan is een goud frame jouw way to go.

zonnebrillen-trends-pilotenbril

Zonnebril

Pilotenbril €40 Shop nu

2. Zonnebrillen met gekleurde glazen of montuur

Het is tijd om kleur toe te voegen aan onze outfits. Wil je nou geen knaloranje t-shirt dragen, maar toch wat kleur toevoegen? Dan kun je dit op een geheel subtiele manier doen door middel van je zonnebril. Stap uit die comfort zone en ga voor wat kleur in je leven met dit montuur.

zonnebril

Zonnebril

Gekleurde glazen €40 Shop nu

3. Retro zonnebrillen

Oké, oké, nog een reden om een oude zonnebril uit de kast te trekken. Mocht je toch wat meer willen opvallen, dan is deze zonnebril dé bril voor jou. Het gaat hier om een breed, robuust montuur met strakke lijnen. Ze waren helemaal in in de jaren 50 en deze zomer is het tijd om deze terug te brengen. Kies zelf je montuur en je kleur glazen en maak je outfit compleet met deze bril.

zonnebrillentrends 2022 zomer

Zonnebril

Retro €45 Shop nu

4. De wayfarer is en blijft in de mode

De naam zal je misschien niks zeggen, maar als je dit montuur ziet gaat er zeker een lampje branden. Het is dé typische zonnebril die je elk jaar weer op de neus van veel mannen ziet verschijnen. Het is een montuur met een breed, meestal zwart frame en rechthoekige of rondere glazen. Het een redelijk standaard bril, maar dat maakt ook dat je met deze bril altijd goed zit.

zonnebrillentrends 2022 zomer

Zonnebril

Wayfarer €40 Shop nu

5. Ronde bril

Mocht je net iets anders willen dan de standaard brillen met strakke monturen, dan kun je ook gaan voor een rond montuur. Wederom is het je eigen keuze welke glazen en wat voor soort montuur je kiest. Het kan net dat ene extraatje geven aan je look.

ronde zonnebril trends

Zonnebril

Rond €40 Shop nu