Paige Woolen is een bekend Instagram-model

Op Instagram is het gewoon makkelijker om een spannend berichtje te sturen naar een bekend persoon. Niet alleen omdat het dan geen face-to-face contact is, maar ook omdat de kans klein is dat diegene het leest, door de hoeveelheid berichten die ze ontvangt. Bij Paige Woolen, een model op Instagram, gebeurde het regelmatig dat ze zulke berichten ontving.

Niet alleen door single mannen, maar ook door mannen die een relatie hadden. Het model werd daar helemaal gek van en bedacht er iets slims op: vrouwen met een relatie konden een berichtje sturen met de gebruikersnaam van hun partner. De rest lieten ze aan Paige over.

paige woolen instagram model

Instagram model slide in DM’s bij de mannen

De mannen, die dus een relatie hebben, werden even flink op de proef gesteld. Het model stuurde namelijk via de DM een pikante foto door en de vraag of ze in waren voor een leuke avond met z’n twee. Daarop moest de man natuurlijk de fout maken of eerlijk zijn dat ze een vriendin hadden. Maar even eerlijk: een model met zo’n uiterlijk zou je eigenlijk niet willen afslaan, al helemaal niet als je haar Instagram feed zou bekijken.

De vrouwen waren in afwachting van wat de man zou gaan doen. Ook Paige vond het zelf erg spannend om te doen: “Normaal vind ik snitchen helemaal niet leuk om te doen. Maar ik wilde wat terug doen voor mijn vrouwelijke volgers.” Aldus het model.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paige Woolen (@paigewoolen)

De antwoorden waren opmerkelijk

De mannen die een bericht van het model kregen, waren bijna allemaal netjes tegenover hun vriendin en bleven trouw. De meeste reageerde zelfs niet. Echter waren er wel een guys die er volledig intrapten (screenshot hieronder).

paige woolen instagram

Maar gelukkig waren de meeste mannen slim. Veel mannen gaven aan dat ze al een vriendin waren en daar gelukkig mee zijn. Opmerkelijk, vond het model wel, aangezien ze normaal zoveel berichten krijgt van mannen die wél toeslaan ondanks hun relatie. Check hieronder nog een aantal foto’s van de Instagram van Paige:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Woolen (@paigewoolen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige Woolen (@paigewoolen)