Wie is het gezicht achter Mavrin Studios?

De fotograaf uit Moskou Rusland genaamd Aleksandr Mavrin is het brein achter Mavrin Studios. Het bedrijf wordt ook wel Mavrin Models genoemd. Aleksandr heeft een aardige carrière als fotograaf en runt daarnaast nog een modellen bureau. Waarom Aleksandr zo enorm populair is, heeft een reden. Aleksandr weet de modellen zo te fotograferen dat het niet te erotisch is, maar toch elegant. De fotograaf zelf blijft er echter bescheiden onder. Over hem is op internet haast niks te vinden.

Wel is de website van de fotograaf een keer offline gehaald. De content zou te aanstootgevend zijn. De site is tegenwoordig gewoon weer te bezoeken. Hier deelt Aleksandr zijn OnlyFans-account en zijn Patreon-pagina. Daar kan je foto’s zien die op Instagram niet geplaatst mogen worden. De meeste foto’s zijn namelijk met schaars geklede modellen. Aleksandr (rechts op de foto) noemt zijn foto’s kunst, en daar zijn wij het volledig mee eens.

De beste foto’s op Instagram op een rij

Het modellenbureau opereert op Instagram onder verschillende namen. Het hoofd account, genaamd Mavrin, is met 3,4 miljoen volgers de grootste van allemaal. Een ander groot account is Mavrin Studios. Met alle account bij elkaar heeft het modellenbureau een enorm groot bereik. Dat is ook niet zo gek als je de content ziet die er geplaatst wordt. Vaak schiet hij foto’s met het blonde model Nata Lee, dit zijn vaak de populairste shots onder zijn fans. Hieronder worden de beste foto’s van fotograaf Aleksandr laten zien: