Alexandra Daddario

Alexandra Daddario is een Amerikaanse actrice van Italiaanse en Hongaarse afkomst. De bloedmooie brunette stond al op jonge leeftijd in de schijnwerpers en bemachtigde op haar zestienjarige leeftijd haar eerste rol in de soapserie All my Children van de Disney-zender ABC.

Na een hele waslijst aan carrière hoogtepunten te hebben afgevinkt, kunnen we niet anders zeggen dan dat we blij zijn keer op keer weer mogen te genieten van deze schoonheid en ambitieuze actrice, op ons beeldscherm.

Hoe je de 34-jarige actrice hebt kunnen bewonderen in Baywatch, waar ze in een rood strak badpak mannenharten op hol liet slaan, heeft ze ook prijzen weten binnen te slepen als Best T&A of the Year en heeft ze nominaties op haar naam staan van onder andere Choice Movie Actress: Comedy, Choice Movie Actress: Action en Choice Movie Actress: Breakout Female. 

De actrice is niet te missen op Instagram

Hoewel de actrice heeft laten zien dat ze het niet vervelend vindt rondjes te rennen over het strand in een badpak, verschijnt Alexandra ook regelmatig met de pikante details op Instagram. En laten we eerlijk zijn: de wereld lijkt er geen genoeg van te krijgen.

Ze deelt heel wat af en maakt haar volgers stikjaloers met vakantiekiekjes, vakantiekiekjes en nog meer vakantiekiekjes. Hoe ze foto’s deelt van zwoele zonsondergangen, zonnige vakanties en haar liefde voor honden, kunnen we het figuur en haar prachtige ogen om jezelf in te verdrinken, ook niet onder stoelen of banken steken.

Omdat wij helemaal ondersteboven zijn van Alexandra en we er zeker van zijn dat jij dat ook bent, willen wij onze 10 favoriete Instagram foto’s van de brunette hieronder met jullie delen. Met maar liefst 19,1 miljoen volgers zijn wij overduidelijk niet de enige die ons graag laten amuseren door het dagelijkse leven van de actrice.

Pak je strandstoel erbij en zorg voor een verkoelend drankje, want van deze Baywatch actrice ga jij het gegarandeerde ‘heet’ krijgen.