Documentaire over Danny Trejo

De docuserie Tiger King is ontzettend populair. Bijna heel Nederland heeft de bizarre documentaire inmiddels wel gezien. Nu is onze aandacht getrokken door een documentaire over Hollywood ster Danny Trejo, die een zwaar verleden achter de rug heeft. In de documentaire wordt laten zien hoe hij zijn weg naar de top heeft gevonden. Hij was namelijk verslaafd aan heroïne en was een crimineel. Uiteindelijk is hij uitgegroeid tot een groots Hollywood ster. Daarnaast helpt hij mensen nu juist om te stoppen met drugs. En wie kan dat nou beter doen dan een ex-drugsverslaafde?

Hij is een gerespecteerd Hollywood ster

De nu 75-jarige Danny Trejo heeft onder meer gespeeld in Desperados, Breaking Bad, Brooklyn Nine-Nine, Sons of Anarchy en The X-Files. Hij heeft echter bij lange na niet dezelfde weg bewandeld als de doorsnee Hollywood ster. Danny Trejo heeft namelijk jarenlang in de gevangenis gezeten en moest daarnaast ook nog eens van zijn drank en drugsverslaving af zien te komen. Dat is met verve gelukt. Afgelopen jaar vierde hij het feit dat hij al voor 51 jaar ‘clean’ is.

Veel mensen komen aan het woord in de documentaire over Danny Trejo

In de documentaire zie je de complete transformatie van Danny Trejo. Ook zie je zijn familie en vrienden voorbijkomen die hem hebben gesteund in het hele proces. Het is een ongelooflijk verhaal waar je nauwelijks van gelooft dat het waargebeurd is. De trailer is veelbelovend. De documentaire komt op 22 juni uit.

Ongekend hoge IMDb beoordeling

De documentaire wordt goed ontvangen. Op IMDb krijgt hij namelijk wel een beoordeling van een 9. Dit is een ongekend hoog cijfer. Beoordelingen van dit formaat zijn alleen maar weggelegd voor de absolute top. Wij kunnen dan ook niet wachten tot deze documentaire voor het grote publiek beschikbaar komt!