Industriële lampen

Misschien wel het item waarmee jij jouw woning de grootste industriële upgrade kan geven, de lamp. Niet alleen een bepalend door het licht, welke je kan demmen voor een warme sfeer, maar ook door de uitstraling. Als jij die stoere vibe wilt geven aan je interieur, dan is de keuze voor een vloerlamp en/of de juiste hanglampen the way to go.

industriele lamp

Wat een lamp zo ideaal maakt voor een industriële sfeer is het feit dat deze vrijwel volledig uit één enkel materiaal bestaat. En laat het materiaal van vele stoere lampen nou net metaal zijn, mannelijker kan niet. Een robuuste vloerlamp, eentje met een groot onderstel, is hét item voor in jouw woonmaker. Plaats hem in de hoek van de ruimte, net naast je bank. Zo creëer je een samenspel tussen de verschillende mannelijke meubels in jouw woonkamer.

industriele vloerlamp

Spotlight vloerlamp

BePureHome €129 Shop nu
vloerlamp

Archer vloerlamp XL

Dutchbone €119 Shop nu

Zorg ervoor dat de lampen in de andere ruimtes ook goed in het geheel passen. Zo kan je boven de eettafel het beste gaan voor een grove hanglamp, met of zonder kap. Alles naar jouw wens.

Industriële banken

Hoe je het ook wendt of keert, een stijlvolle bank is dé eyecatcher van jouw woonkamer. En laat de woonkamer nou net de ruimte zijn waar jij tijd doorbrengt met jouw visite. Investeer daarom in een bank waarmee jij de monden van andere open doet vallen. Een leren variant met metalen ondersteunen is dé bank voor een industrieel New York’s loft.

industriele bank

In onze ogen is dit soort bank het stijlvolst in de kleuren grijs of bruin. Afhankelijk van andere meubels en woonaccessoires in jouw woning kan je voor een lichtere of donkere tint gaan. Het is de kunst van matchen tussen de verschillende items zodat je de juiste balans in jouw interieur vindt.

industriele bank 1

Rodeo bank 3 zits

BePureHome €999 Shop nu
industriele bank 2

Rodeo bank 2,5 zits

BePureHome €849 Shop nu

Industriële tafels

Of je nou aan de eettafel zit met je familie of met je vrienden aan het borrelen bent aan de salontafel, de tafel is altijd het middelpunt (letterlijk). Eén ding staat in ieder geval vast: geen enkele loft kan zonder een houten tafel.

eettafel

Kleed je ruimtes dan ook aan met een volledig houten tafel of eentje met de industriële combinatie van metaal en eikenhout. Dit geeft iedere ruimte een mannelijk, rauw en enigszins natuurlijk randje.

eikenhouten tafel

Bridge tafel

QLiv €2565 Shop nu
tafel

Butterfly Quadpod tafel 160

Studio HENK €1920 Shop nu

Industriële kasten

De meeste kasten zijn slechts een opslagplaats voor jouw spullen – eigenlijk heel zonde. Door te kiezen voor een robuuste, open kast zal jouw woning niet alleen een stoere upgrade krijgen, maar kan je ook jouw spullen tentoonstellen.

stellingkast

De materialen hardhout en staal laten ons hart sneller kloppen. Dit zijn namelijk de perfecte ingrediënten voor een rauwe kast. Bepaal aan de hand van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid spullen of je voorkeur uitgaat naar een kleinere wandkast of een grote stellingkast.

industriele kast

Stick System 3x5 stellingkast

Menu €2029 Shop nu
stellingkast

Work High stellingkast

Normann Copenhagen €940 Shop nu

Industriële woonaccessoires

Last but not least, de woonaccessoires. Items die als pronkstuk dienen en symbool staan van jouw mannelijkheid. Denk hierbij aan brute whisky essentials – welke een prachtig plekje verdienen in jouw stellingkast – of opvallende muurdecoraties. Het zijn items die als kers op de taart van jouw New York’s loft dienen.

Dus droom jij ervan om een New York’s loft naar je eigen huis te halen? Bepaal dan jouw key items en ga aan de slag. Succes!