Handige smart home-sensoren van de IKEA

Deze nieuwe smart home-sensoren waarschuwen je wanneer je raam of deur open gaat, er beweging in huis is of als er water op de grond ligt. Het gaat hier dus niet alleen maar om beveiligingscamera’s. Door middel van de nieuwe PARASOLL-sensor krijg je een waarschuwing als een raam of deur wordt geopend. Deze sensor bestaat uit twee onderdelen, waarvan je één aan het kozijn kan bevestigen en de andere aan je deur of het raam. Deze kost slechts € 9,99.

PARASOLL IKEA SENSOR SMART HOME
PARASOLL

Naast deze zeer handige PARASOLL-sensor verkoopt de IKEA nu ook een nieuwe bewegingssensor. Momenteel ligt er al een bewegingssensor van TRADFRI voor € 12,99 in de schappen, maar de nieuwe bewegingssensor van VALLHORN is € 7,99 en een stuk groter, waardoor er grotere batterijen in passen.

vallhorn ikea
VALLHORN

De derde handige sensor is de BADRING. Deze sensor meet of er water op de grond ligt. Zo kan je deze bijvoorbeeld onder je wasmachine plaatsen, waarna er een alarm af gaat en er een bericht naar je smartphone gestuurd wordt als het nattigheid voelt. Zo krijg je dus meteen duidelijk een melding wanneer dit het geval is. Ook deze BADRING kost net als de PARASOLL-sensor € 9,99.

BADRING IKEA
BADRING

Op zoek naar meer handige producten deze Zweedse gigant? Bekijk dan eens de goedkope mini-speaker voor onder de douche. Een héél chill hebbedingetje.