Ibiza villa in Amsterdam Noord op Funda

De prachtige vrijstaande Ibiza villa aan het water heeft een enorm luxe uitstraling en biedt je genoeg mogelijkheden. Niet alleen ben je binnen no-time in hartje Amsterdam, ook heb je het voordeel dat je rustig woont. Die combinatie zie je niet heel vaak in het drukke Amsterdam.

Zoals de makelaar al aangeeft op Funda: “De woning is fris en trendy ingericht met het juiste gevoel voor smaak en balans.” En dat dat zo is, zie je gelijk aan de foto’s. Je kunt zo intrekken in de woning en de kans is groot dat je dat zou willen.

perceel ibiza villa

De luxe villa biedt in totaal vijf parkeerplaatsen

Nadat je de houten toegangspoort bent gepasseerd, kom je op je 600 vierkante meter perceel. Vier auto’s op eigen terrein is geen probleem. Ook heb je een parkeergarage, waar ook nog één auto in weg kan worden gezet.

ibiza villa in het donker

Met vijf parkeerplekken heb je dus genoeg plek voor je dure auto collectie. De woning is direct gelegen aan het open vaarwater het Twiske, waardoor je zo op je boot kan stappen richting de grachten van Amsterdam centrum.

Vooral de lichtinval is bijzonder

Bij binnenkomst in de woning vind je in de woonkamer een prachtige open haard waar je in de winter kan genieten van de warmte en het uitzicht. En je hebt meer dan genoeg te zien als je naar buiten kijkt. Door de prachtige en grote ramen zie je de damp van het water af komen en heb je meer dan 600 vierkante meter eigen grond waar je van alles op kan plaatsen.

Aan de woonkamer zit een serre vast, die geopend kan worden met een schuifpuien. Geen gebrek aan frisse lucht dus. Op de bovenverdieping zijn twee ruime slaapkamers en een prachtig ingerichte badkamer te vinden.

woonkamer ibiza villaslaapkamer

Wat is de prijs op Funda?

De recent gerenoveerde Ibiza villa staat te koop voor de zachte prijs van €1.500.000. Deze prijs is meer dan redelijk voor de plek waar de woning staat en hoe mooi hij gerenoveerd is, vind je niet? Bieden op de woning kan via de website van Funda.

Wil je toch wat luxer wonen? In Laren staat een prachtige villa te koop op Funda.

Hieronder nog een aantal beelden van de Funda woning:

funda woning amsterdam

ibiza stijl woning